geannuleerd

Theatergroep Suburbia - Into the Night

20 november, Theater De Koornbeurs in FRANEKER

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Toneel. Een vrouw en een man. Beiden van kleur. Niet onbelangrijk. De vrouw is filmregisseur, de man acteur. Ook niet onbelangrijk. Ze komen thuis na een première van haar. Terwijl de vrouw direct naar het balkon loopt om een sigaret op te steken, maakt de man de tosti’s klaar. Het is het begin van...

Lees meer

Toneel.

Een vrouw en een man. Beiden van kleur. Niet onbelangrijk. De vrouw is filmregisseur, de man acteur. Ook niet onbelangrijk. Ze komen thuis na een première van haar. Terwijl de vrouw direct naar het balkon loopt om een sigaret op te steken, maakt de man de tosti’s klaar. Het is het begin van een lange slapeloze nacht voor de twee geliefden.

Voor de buitenwereld zijn ze jong en succesvol, maar eenmaal thuis vallen ze keihard in een neerwaartse spiraal die uitmondt in een relatiecrisis. Toch is dit geen liefdesverhaal, het is een verhaal over jonge mensen van nu die door de buitenwereld op hun gekleurde identiteit worden beoordeeld. Zal hun liefde altijd gekleurd zijn of mag dit gewoon een lovestory zijn?

Theatermaker Ada Ozdogan is gefascineerd door personages die zich ontworstelen aan de blik van anderen en vechten voor hun eigen identiteit. Zij wordt alom geprezen om haar fenomenaal en razend intelligente regie en zorgt met ‘Into the night’, losjes gebaseerd op de Netflixfilm ‘Malcolm and Marie’, voor een geweldige, visuele belevenis en een feest van herkenning voor de generatie twintigers en dertigers.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 20 november 2022 : 15:00

Prijzen

Volwassenen : € 20.50

Waar is het?

Theater De Koornbeurs
Noord 2
8801 KP FRANEKER
0517 395363
www.theaterdekooornbeurs.nl
post@theaterdekoornebeurs.nl

€ 20,50