geannuleerd

Theatergroep Suburbia - Into the Night

1 december, Theater de Winsinghhof in RODEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Een lovestory. Zou je denken. Dit is een verhaal over jonge mensen van nu die door de buitenwereld op hun gekleurde identiteit worden beoordeeld. Zal hun liefde ook altijd gekleurd zijn? Een vrouw en een man. Beide van kleur. Niet onbelangrijk. De vrouw filmregisseur, de man acteur. Ook niet onbela...

Lees meer

Een lovestory. Zou je denken. Dit is een verhaal over jonge mensen van nu die door de buitenwereld op hun gekleurde identiteit worden beoordeeld. Zal hun liefde ook altijd gekleurd zijn?

Een vrouw en een man. Beide van kleur. Niet onbelangrijk. De vrouw filmregisseur, de man acteur. Ook niet onbelangrijk. Ze komen thuis na een première van haar. Terwijl de vrouw bij thuiskomst direct naar het balkon loopt om een sigaret op te steken maakt de man de tosti’s klaar om hun nachtelijke roes te verzachten. Hun muzikale stille handelingen tonen het ongezegde.

Voor de buitenwereld zijn ze jong en succesvol. Maar eenmaal thuis vallen ze keihard in een neerwaartse spiraal die uitmondt in een relatiecrisis. Het begin van een lange slapeloze nacht tussen de twee geliefden.

Maar… als je dacht dat dit een lovestory is, dan heb je het mis. Dit is een verhaal over jonge mensen van nu die door de buitenwereld op hun gekleurde identiteit worden beoordeeld. Kan hun relatie en ook deze voorstelling bestaan buiten het stempel dat anderen op hen drukken? Zal hun liefde altijd gekleurd zijn? Of mag dit gewoon een lovestory zijn?

Talentvol theatermaker Ada Ozdogan is gefascineerd door personages die zich ontworstelen aan de blik van anderen en die vechten voor hun eigen identiteit. Ada’s voorstellingen zijn intense visuele belevenissen en een feest van herkenning voor de generatie twintigers en dertigers van nu.

Lees minder

Links

Data en tijden

do 1 december 2022 : 20:15

Prijzen

Volwassenen : € 20.00

Waar is het?

Theater de Winsinghhof
Brink 10
9301 JL RODEN
050 5014020
www.theaterroden.nl
kassa@theaterroden.nl