geannuleerd

Thomas Alexander

26 november, Kunstcafé Appelscha in APPELSCHA

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Thomas is al vanaf zijn 11e levensjaar achter de piano te vinden. Hij studeerde aan het Amsterdams Conservatorium en werd bekend door zijn improvisaties op thema’s van oude meesters als Chopin, Liszt, Mozart en Bach. Naast de klassieke componisten speelt hij jazz, blues en muziek uit het interbellum...

Lees meer

Thomas is al vanaf zijn 11e levensjaar achter de piano te vinden. Hij studeerde aan het Amsterdams Conservatorium en werd bekend door zijn improvisaties op thema’s van oude meesters als Chopin, Liszt, Mozart en Bach. Naast de klassieke componisten speelt hij jazz, blues en muziek uit het interbellum.

Hij is een rasentertainer en gaat de interactie met zijn publiek aan. Een optreden van hem is echt een belevenis vol luisterplezier.

Thomas Alexander won verscheidene prijzen op concoursen, waaronder het Prinses Christina Concours. In 1997 maakte hij zijn televisiedebuut in De schreeuw van De Leeuw. Hij was ook te gast bij het radioprogramma De Spiegelzaal van Hans van den Boom, rechtstreeks vanuit het Concertgebouw in Amsterdam.

Na zijn studie vestigde Alexander zich gedurende enkele jaren voor onder meer optredens in de Verenigde Staten en Canada. Begin 2016 keerde hij terug naar Nederland. Alexander heeft sindsdien concerten gegeven in onder meer de Amsterdam ArenA, verder bij het KiKa Gala en in de Salla dei Cinquecento van het Palazzo Vecchio te Florence.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 26 november 2022 : 20:00 - 21:45

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 10.00 € 10.00

Toelichting: incl. 1 gratis consumptie.

Voorverkoop: Tickets zijn online te reserveren op https://kunstcafeappelscha.nl/tickets/.

Waar is het?

Kunstcafé Appelscha
Van Emstweg 85
8426 BT APPELSCHA
0620415136
https://kunstcafeappelscha.nl/
welkom@kunstcafeappelscha.nl