Thuis maar UIT: Margreet Dolman en dominee Gremdaat

12 maart t/m 31 mei, Online in LANDELIJK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Margreet Dolman en dominee Gremdaat, twee alter ego's van cabaretier Paul Haenen, blijven in 2021 maandelijks een voorstelling maken die mensen per streaminglink kunnen bekijken. Haenen hoopt hiermee mensen de kans te bieden "even de zinnen te verzetten, even op adem te komen, even te relativeren ...

Lees meer

Margreet Dolman en dominee Gremdaat, twee alter ego's van cabaretier Paul Haenen, blijven in 2021 maandelijks een voorstelling maken die mensen per streaminglink kunnen bekijken.

Haenen hoopt hiermee mensen de kans te bieden "even de zinnen te verzetten, even op adem te komen, even te relativeren en even warmte te voelen" in de slepende coronacrisis.

Haenen maakt al bijna dertig jaar in december een soortgelijke voorstelling, naar eigen zeggen als tegenwicht voor de deprimerende decembergevoelens die volgens de cabaretier veel Nederlanders ervaren. Deze reeks positieve voorstellingen in zijn eigen Betty Asfalt Theater zijn steevast tot de laatste stoel uitverkocht. Haenen verzorgde deze shows afgelopen december digitaal, door de coronacrisis.

De eerste onlinevoorstelling in de aangekondigde maandelijkse serie is vrijdag 12 maart. Kaartjes voor de streaming kunnen worden gekocht via de website van zijn theater. De show is voor digitale 'bezoekers' nog drie dagen terug te kijken.

Bron: Welingelichte Kringen

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 16 april 2021 : vanaf 20:30
vr 23 april 2021 : vanaf 20:30
vr 30 april 2021 : vanaf 20:30
vr 7 mei 2021 : vanaf 20:30
vr 14 mei 2021 : vanaf 20:30
vr 21 mei 2021 : vanaf 20:30
vr 28 mei 2021 : vanaf 20:30

Toelichting: maandelijks

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader