Thuis maar UIT: Afsluiting International Film Festival Rotterdam

2 juni t/m 6 juni, Online in LANDELIJK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

International Film Festival Rotterdam (IFFR) sluit de 50ste editie af met een feestelijke finale van 2 tot en met 6 juni. On demand vertoningen lopen door tot en met 9 juni. Het festival nodigt het publiek uit voor een online en fysiek programma. Dankzij de hybride vorm kunnen bezoekers in Nederla...

Lees meer

International Film Festival Rotterdam (IFFR) sluit de 50ste editie af met een feestelijke finale van 2 tot en met 6 juni. On demand vertoningen lopen door tot en met 9 juni. Het festival nodigt het publiek uit voor een online en fysiek programma.

Dankzij de hybride vorm kunnen bezoekers in Nederland via IFFR.com on demand van het filmprogramma genieten, terwijl filmliefhebbers ook welkom zijn in bioscopen in Rotterdam en de rest van het land. Hierbij worden de geldende corona-maatregelen in acht genomen.

Naast het nieuwe programma Harbour bestaat de juni-editie uit de programma's Bright Future, Cinema Regained en Short & Mid-length, met een feestelijke selectie openluchtvertoningen van IFFR-klassiekers. Het programma Art Directions is de kroon op het fysieke aanbod. Het biedt live voorstellingen, virtual reality, een reizende installatie en jubileumspecials; een welkome gelegenheid om deze afsluiting van de jubileumeditie samen fysiek te vieren.

Lees minder

Links

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Gerelateerde evenementen

Loader