Thuis maar UIT: AllardPierson Live Lunchlezing

21 januari t/m 30 april, Online in LANDELIJK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Het Allard Pierson lanceert een reeks lunchlezingen. Iedere donderdag om 13.00 uur vertelt één van onze conservatoren over een collectie. De onderwerpen? Die blijven nog even een verrassing. Kookboeken, jazzmuziek, mummieportretten, flesjes van Romeins glas en de oudste Europese tekening van een ca...

Lees meer

Het Allard Pierson lanceert een reeks lunchlezingen. Iedere donderdag om 13.00 uur vertelt één van onze conservatoren over een collectie. De onderwerpen? Die blijven nog even een verrassing.

Kookboeken, jazzmuziek, mummieportretten, flesjes van Romeins glas en de oudste Europese tekening van een cavia: noem een onderwerp en in de collecties van het Allard Pierson is er iets over te vinden. Onze conservatoren hebben onuitputtelijk veel verhalen over objecten in de collecties. Om ze jullie niet te onthouden, lanceren we de online reeks AP Live.

Iedere donderdag om 13.00 uur staat er een conservator klaar om je tijdens de lunch via een livestream te voorzien van een kort verhaal. Het onderwerp is wekelijks een verrassing, maar reken op een mooie greep uit de schatkamer van de Universiteit van Amsterdam.

Wil je steeds een reminder en automatisch een link naar de lezing ontvangen? Meld je aan via https://allardpierson.nl/agenda/iedere-week-een-lezing-in-je-mailbox/, dan ontvang je de dag vooraf een mailtje.

Lees minder

Links

Data en tijden

do 15 april 2021 : vanaf 13:00
do 22 april 2021 : vanaf 13:00
do 29 april 2021 : vanaf 13:00

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader