Thuis maar UIT: Alternatieve geneeswijzen - Quantum-Touch

12 april, Flowh - praktijk voor energetisch herstel in HEERENVEEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Het is weer de eerste maandag van de even maand. Dat betekent weer een (online) *bijeenkomst alternatieve geneeswijzen met een leuk thema (video replay beschikbaar). THEMA Het thema van deze online avond is Quantum-Touch. ‘Genezen met je handen – iedereen kan het leren’. Super interessant voor als ...

Lees meer

Het is weer de eerste maandag van de even maand. Dat betekent weer een (online) *bijeenkomst alternatieve geneeswijzen met een leuk thema (video replay beschikbaar).

THEMA
Het thema van deze online avond is Quantum-Touch. ‘Genezen met je handen – iedereen kan het leren’. Super interessant voor als je meer wil weten over genezen met je handen.
Zo gaaf. Het wérkt!

In 2015 kwam ik voor het eerst in aanraking met ‘werken met energie’ en met deze manier van werken. Zo overdonderd door de resultaten van de makkelijk toe te passen technieken besloot ik me hier verder in te gaan verdiepen. Inmiddels heb ik sinds 2019 mijn eigen praktijk waarin ik mensen help herstellen van hun allergieën en fysieke en emotionele klachten. Puur op basis van de diverse Quantum-Touch technieken. Zonder medicatie, maar met behulp van hun eigen zelfherstellend vermogen. Prachtig!

WAT KUN JE VERWACHTEN
Deze avond vertel ik jou wat Quantum-Touch is, hoe het werkt, wat het doet, deel ik ervaringsverhalen en gaan we bewustzijnsoefeningen doen. Ook krijg je bij je aanmelding het document “14 aanwijzingen wat je lichaam (ook) zegt” cadeau.

Jouw bijdrage is € 7,50.
Na deze avond weet jij of je verder wilt met het ontdekken van de mogelijkheden die in jezelf liggen en kijk je anders naar klachten.

QUANTUM-TOUCH
Is het iets wat jij kunt leren? Jazeker, iedereen beschikt namelijk over energie en zelfherstellend vermogen. Met Quantum-Touch® is de behandelaar de katalysator van het zelfherstellend vermogen van de ander, waardoor deze op natuurlijke wijze kan herstellen van zijn klacht. Zowel fysieke als emotionele klachten kun je met Quantum-Touch aanpakken. Ideaal voor gewoon thuis bij jezelf of bij anderen, maar ook handig als aanvulling in je praktijk.

Quantum-Touch is een energetische vorm van behandelen en gaat over de kleding heen. Door middel van een lichte aanraking en gebruik te maken van intentie, ademhalings- en bewustzijnstechnieken activeer je het zelfherstellend vermogen van de ander. Daarnaast maakt Quantum-Touch gebruik van de principes van trilling, resonantie en afstemming.

Allerlei klachten zijn met Quantum-Touch te behandelen. Hoofd- nek- en schouderpijn, buikpijn, pijn aan spieren en gewrichten, ontstekingen, klachten na ongevallen en operaties enz. Evenals emotionele klachten; burn-out, angst, verdriet, vermoeidheid enz.
Scheefstanden kunnen worden rechtgezet, pijn en ontstekingen verminderen en genezingsprocessen verlopen sneller. Een prachtige tool om in je vaardigheden pakketje te hebben.

Nieuwsgierig en wil je er bij zijn? Leuk! Opgave via info@flowh.nl, pb of app aan Flowh (Hilly Polstra). Ik neem vervolgens contact met je op.

OOK MET MAATREGELEN ZIJN ER MOGELIJKHEDEN
En hier ben ik echt blij mee! De bijeenkomst heeft veel belangstelling en gezien de huidige maatregelen heb ik besloten om het dit keer ONLINE te doen (video replay beschikbaar).

Want ook online kun je kun je jezelf en een ander op een heerlijk avondje uit trakteren. Ontmoet gelijkgestemden, deel kennis en ervaringen en wordt een avond lang ondergedompeld in de mogelijkheden die de alternatieve geneeswijzen te bieden heeft. Gewoon omdat het kán.

AVONDJE UIT
Waar: online via Zoom
Wanneer: maandag 12 april 2021
Tijd: 19.30 - 21.00 uur
Bijdrage: 7,50 euro inclusief gratis document “14 aanwijzingen wat je lichaam (ook) zegt”. Video replay beschikbaar.
Opgave: via info@flowh.nl, pb of app aan Flowh (Hilly Polstra). Ik neem vervolgens contact met je op.

BIJEENKOMST ALTERNATIEVE GENEESWIJZEN
*Bijeenkomst alternatieve geneeswijzen met variërende thema's; elke eerste maandag van de even maand.
Gun jezelf een avondje uit en kom in contact met gelijkgestemden. Bedoeld voor íedereen die interesse heeft in de alternatieve geneeswijzen. Dus voor als je 'net komt kijken' of er beroepsmatig mee te maken hebt, het maakt niet uit. Iedereen is welkom.

Deel je kennis en ervaring en/of laat je inspireren door de vele mogelijkheden die de alternatieve geneeswijze te bieden heeft.
Om een idee te geven van de avond, zijn dit de thema's die al zijn behandeld (wat niet wil zeggen dat ze niet meer aan de orde komen): Edelstenen, hypnose, werken met de biotensor, etherische oliën, Quantum-Touch en Quantum-Allergy, EFT, Hooggevoeligheid, 'De kinderen van deze tijd' en Stress.

Volg Flowh op Facebook en blijf automatisch op de hoogte van deze bijeenkomsten en andere activiteiten.

Leuk dat je interesse hebt!

Groet, Hilly Polstra
Flowh – Praktijk voor energetisch herstel
Heerenveen
06-52128267

Lees minder

Links

Data en tijden

ma 12 april 2021 : 19:30 - 21:00

Toelichting: Je kunt inloggen vanaf 19.15 uur.

Prijzen

Volwassenen : € 7.50

Toelichting: incl. document 14 aanwijzingen wat je lichaam (ook) zegt.

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Flowh - praktijk voor energetisch herstel
Praam 11
8447 CG HEERENVEEN
06 52 12 82 67
www.flowh.nl
info@flowh.nl

€ 7,50

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader