Thuis maar UIT: AMOR - William Janz zingt Julio Iglesias

27 februari t/m 20 maart, Online in LANDELIJK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

“AMOR”, romantiek in je huiskamer met “William Janz zingt Julio Iglesias” Tijdens zijn 6-delige digitale concertreeks “AMOR” brengt de zingende leraar William Janz de grootste hits van Julio Iglesias. De Nederlandse winnaar van España Got Talent is Neder...

Lees meer

“AMOR”, romantiek in je huiskamer met “William Janz zingt Julio Iglesias”

Tijdens zijn 6-delige digitale concertreeks “AMOR” brengt de zingende leraar William Janz de grootste hits van Julio Iglesias. De Nederlandse winnaar van España Got Talent is Nederland niet vergeten!

Op Valentijnsdag was de premiére van zijn concertreeks “AMOR”. Hits als “To all the girls i loved before” en “Un Canto Galicia” passeren de revue.

Op 1 juni 2020 zou William Janz beginnen met een charme offensief vanuit het Circustheater in Scheveningen. We weten allemaal waarom deze Nederlandse theatertour geen doorgang kon vinden.

Maar… William zou William niet zijn om toch voor zijn grote schare fans in Nederland iets origineels te bedenken. Na de premiére brengt hij nog vijf zaterdagavonden bij jou thuis alle hits ten gehore. Zijn grote hit “Mijn allerliefste” uit het tv-programma “Het Spaanse dorp Polopos” wordt ook zeker niet overgeslagen.

Ook op zaterdag 20 en 27 februari en op zaterdag 6, 13 en 20 maart kun je met het hele gezin genieten van Williams warme Spaanse klanken. 

Als klap op de vuurpijl is in één van deze shows de release van Williams nieuwste single. Een spannend moment waar iedereen lang op heeft gewacht. Maar het wachten wordt beloond…

Een combinatie van Spaans en Nederlands in een prachtige ballade. William Janz op zijn best!

Geniet alle uitzendingen van prachtige muziek, leuke backstage momenten en de release van zijn nieuwste single.

Vragen?

WIl je liever telefonisch bestellen? Bel dan onze bestellijn op 0900 400 1000 (60 ct/min).

Heb je vragen over dit concert? Neem dan contact op met de VanPlan klantenservice om je vraag te stellen of bel ons op 0900 401 1000 (lokaal tarief; niet voor bestellen).

Lees minder

Links

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

€ 4,95

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader