Thuis maar UIT: Bevrijdingsfestival Groningen radio

5 mei, Centrum in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Tijdens deze speciale editie van het bevrijdingsfestival Groningen wordt op een unieke locatie in de stad Groningen een pop up studio gebouwd waar 10 uur lang het thema vrijheid vol in de spotlight staat. Achter de schermen van het Bevrijdingsfestival Groningen wordt hard gewerkt aan een speciale e...

Lees meer

Tijdens deze speciale editie van het bevrijdingsfestival Groningen wordt op een unieke locatie in de stad Groningen een pop up studio gebouwd waar 10 uur lang het thema vrijheid vol in de spotlight staat.

Achter de schermen van het Bevrijdingsfestival Groningen wordt hard gewerkt aan een speciale editie van het festival. Door de huidige corona maatregelen is het dit jaar helaas niet mogelijk om een grootschalig publieksevenement te organiseren. Daarom zet de stichting Vier 5 mei vol in op een alternatief waarin de kern van het festival overeind blijft staan. En welk medium is daar beter voor te gebruiken dan de radio?

Op een unieke locatie in de stad Groningen wordt een pop up studio gebouwd waar 10 uur lang het thema vrijheid vol in de spotlight staat tijdens een radioshow met livestream. De verhalen van de vrijheid worden gedeeld door gebruik te maken van video, spoken word, reportages en interviews. Natuurlijk met een muzikale omlijsting zoals je die mag verwachten van het Bevrijdingsfestival Groningen. Deze visuele radio uitzending is live te volgen via diverse media kanalen.

Lees minder

Links

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader