Thuis maar UIT: Booster Festival

10 april, Online in LANDELIJK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

De plek waar nieuw Oost-Nederlands talent een podium krijgt en kennis op kan doen van de wereld van de popmuziek vindt in 2021 op 10 april online plaats. De achtste editie van Booster zal ook dit jaar weer bestaan uit een conferentie overdag en een showcasefestival in de avond. Conferentie Muzikan...

Lees meer

De plek waar nieuw Oost-Nederlands talent een podium krijgt en kennis op kan doen van de wereld van de popmuziek vindt in 2021 op 10 april online plaats. De achtste editie van Booster zal ook dit jaar weer bestaan uit een conferentie overdag en een showcasefestival in de avond.

Conferentie
Muzikanten uit heel Nederland komen naar de conferentie van Booster, met workshops, masterclasses, en feedbacksessies op het programma. Talentscouts zijn er om kennis te maken met je muziek, mee te netwerken en om kennis van op te doen. Tussen de talentscouts zitten professionals uit de Nederlandse muziekindustrie. Boekers, managers, programmeurs, producers en meer. Schakel vanaf 13:00 in op het dagprogramma via onze website.

Showcasefestival
’S Avonds staan de acts – die wellicht met een paar jaar de grote podia bestormen – in onze digitale spotlight. We showcase het talent wat hard aan de weg timmert en een belofte is vanuit het oosten van het land. De geselecteerde acts presenteren zichzelf dit jaar door middel van een speciaal opgenomen videosessie op een van de zes Enschedese locaties. Je kijkt vanaf 19:00 mee naar het showcasefestival via onze website.

Lees minder

Links

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader