Thuis maar UIT: De Liefste Wens

14 april t/m 31 mei, Online in LANDELIJK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Magische familievoorstelling, voor thuis op de bank (6+)! Kruip met de hele familie op de bank en duik in de dierenwereld van (kinderboeken-)schrijver Toon Tellegen. Acteur Freek den Hartogh vertelt over de dieren in het bos en hun liefste wens. De olifant zou wel eens in een boom willen klimmen,...

Lees meer

Magische familievoorstelling, voor thuis op de bank (6+)!

Kruip met de hele familie op de bank en duik in de dierenwereld van (kinderboeken-)schrijver Toon Tellegen. Acteur Freek den Hartogh vertelt over de dieren in het bos en hun liefste wens.

De olifant zou wel eens in een boom willen klimmen, de nachtegaal zou wel eens lelijk willen zingen en de duizendpoot wil 1000 nieuwe schoenen. Het verhaal nodigt uit tot het nadenken over je eigen wensen en verlangens.

Het Rotterdams Philharmonisch Orkest kleurt de voorstelling met muziek van Corrie van Binsbergen. En als extra, een prachtig lied dat alle kinderen thuis mee kunnen zingen.

Zing mee tijdens de voorstelling!
Luister en oefen mee met het lied De Liefste Wens. Freek neemt je mee in de wereld van dromen en wensen. Een trap naar de hemel, Vliegen zonder vleugels of nooit meer boos zijn, maar altijd vrolijk. Welke wens heb jij? Oefen thuis alvast het lied, zodat je straks uit volle borst mee kan zingen tijdens de familievoorstelling.

Online beschikbaar vanaf: woensdag 14 april 14.00 uur. Bestel nu je gratis ticket! Met je ticket (een unieke toegangscode) kan je het concert op ons platform bekijken.Lees minder

Links

Data en tijden

woensdag 14 april 2021 t/m maandag 31 mei 2021

zondag :
maandag :
dinsdag :
woensdag :
donderdag :
vrijdag :
zaterdag :

Toelichting: v.a. 14 april 14.00 uur beschikbaar

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader