Thuis maar UIT: De maakbaarheid van geluk

20 april, Bibliotheek Drachten | Smallingerland in DRACHTEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Gelukscoach Marjolein Reurich geeft een online lezing over de maakbaarheid van geluk. De lezing wordt georganiseerd door Bibliotheek Drachten en is voor deelnemers gratis te volgen. Geluk is een keuze en een werkwoord zegt motiverend spreker en Gelukscoach Marjolein Reurich, het komt je niet op ee...

Lees meer

Gelukscoach Marjolein Reurich geeft een online lezing over de maakbaarheid van geluk. De lezing wordt georganiseerd door Bibliotheek Drachten en is voor deelnemers gratis te volgen.

Geluk is een keuze en een werkwoord zegt motiverend spreker en Gelukscoach Marjolein Reurich, het komt je niet op een zonnige dag aanwaaien. Ze combineert de wetenschap van het ‘maakbare’ geluk met ervaringen uit de praktijk. Tijdens de online lezing laat Marjolein de mensen nadenken over vragen als: Maakt geld echt niet gelukkig? Is geluk maakbaar? Waarom is de één gelukkiger dan de ander en wat kun je zelf in je dagelijks leven doen om je gelukkiger te voelen?

Geen zweverig gedoe maar praktische tips en tools voor dagelijks gebruik. Geluk is voor een groot gedeelte maakbaar maar er is geen one-size-fits-all.

Online lezing

Dit is een online lezing, de bibliotheek gebruikt hiervoor het videobelprogramma Zoom. Na aanmelding ontvang je een bevestiging met hierin een Zoom instructie en een link naar de lezing.

Deelnemen is gratis, aanmelden is wel noodzakelijk. Dit kan via de website van de bibliotheek www.bibliotheekdrachten.nl.

Lees minder

Links

Data en tijden

di 20 april 2021 : 19:15 - 20:30

Prijzen

Volwassenen : Gratis

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Bibliotheek Drachten | Smallingerland
Museumplein 1
9203 DD DRACHTEN
www.bibliotheekdrachten.nl

gratis

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader