Thuis maar UIT: ENorm

20 mei, Online in LANDELIJK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

De livestream van MetroTV is te volgen op de pagina van MetroTV of Facebook. Via YouTube kun je ook casten naar je tv. De stream wordt enkele minuten voor aanvangstijd vanzelf zichtbaar. Uitzending gemist en terugkijken? Dat kan via ons YouTube kanaal. Abonneren? Vinden we leuk! ENorm Inmiddels is...

Lees meer

De livestream van MetroTV is te volgen op de pagina van MetroTV of Facebook. Via YouTube kun je ook casten naar je tv. De stream wordt enkele minuten voor aanvangstijd vanzelf zichtbaar.

Uitzending gemist en terugkijken? Dat kan via ons YouTube kanaal. Abonneren? Vinden we leuk!

ENorm
Inmiddels is ENorm al 25 jaar een band en dat is te horen want dit vijftal is waanzinnig goed op elkaar ingespeeld. Op plaat leidt dat tot producties die tot in de puntjes verzorgd zijn, op het podium zorgen de heren voor een liveshow met power.
Singles tikken met gemak duizenden views aan en ook voor een tv optreden draait ENorm zijn hand niet om. Een band die warmte uitstraalt en het hart op de juiste plaats heeft zitten, niet zelden gaan opbrengsten van singles of optredens naar diverse goede doelen. Vergeet in dat kader ook de Kerst Met Ballen shows niet die ENORM al ruim 15 jaar rond de kerst uitvoert in binnen- en buitenland en waar steevast hun kersthit Op Hoes Op An Veur Kerstmis ten gehore wordt gebracht voor duizenden trouwe fans.

Mooi dus dat ENORM na optredens op alle relevante radio-en tv zenders, diverse hitparadesuccessen en na podia te hebben gedeeld met onder andere Sting, Tower of Power en alle nationale acts die er toe doen nu ook zijn weg weet te vinden naar de studio van MetroTV. Op 20 mei te zien op een beeldscherm bij jou in de buurt!

Lees minder

Links

Data en tijden

do 20 mei 2021 : vanaf 20:30

Prijzen

Volwassenen : Gratis

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

gratis

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader