Thuis maar UIT: Jeroen Windmeijer

14 april, Online in SNEEK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

PKN Sneek en LAS organiseren Livestream met schrijver Jeroen Windmeijer Op woensdag 14 april a.s. organiserend de Protestantse Kerk Sneek en de stichting LAS een Livestream met schrijver Jeroen Windmeijer. Hij is antropoloog, godsdienstleraar en schrijver van religieuze literaire thrillers. De bije...

Lees meer

PKN Sneek en LAS organiseren Livestream met schrijver Jeroen Windmeijer

Op woensdag 14 april a.s. organiserend de Protestantse Kerk Sneek en de stichting LAS een Livestream met schrijver Jeroen Windmeijer. Hij is antropoloog, godsdienstleraar en schrijver van religieuze literaire thrillers. De bijeenkomst is te volgen via Zoom en begint om 20.00 uur.

Jeroen Windmeijer promoveerde in de Culturele Antropologie en Sociologie der Niet-Westerse Samenlevingen met een proefschrift over de Indianen uit Otavalo, waar hij veertien maanden tussen vertoefde in Ecuador

Als schrijver van religieus geïnspireerde literaire thrillers debuteerde Windmeijer in 2015 met de De bekentenissen van Petrus. Daarna bouwde hij zijn oeuvre in dit genre verder uit met titels als Het Pauluslabyrint, Het Pilgrim Fathers Complot, De Offers, Het Isisgeheim en De Genesissleutel. Recentelijk verscheen de roman Het Evacomplex, geschreven in samenwerking met cultuurhistoricus Jacob Slavenburg. Het boek biedt een alternatieve kijk op het verhaal van de schepping van de mens volgens Genesis, en dat met name op de rol van de vrouw en die van de slang.

De boeken van Windmeijer zijn vertaald in het Engels en het Duits. Naast schrijver is Windmeijer leraar godsdienst en maatschappijleer op een middelbare school.

Wilt u de Livestream volgen? Stuurt u dan een mail naar info@stichtinglas.nl en u ontvangt een link naar de Zoom Meeting. Wie dat wil kan bij aanmelding een vraag meesturen voor Jeroen Windmeijer. Voor donateurs is de Livestream kosteloos te volgen. Niet-donateurs vragen wij om een vrijwillige bijdrage.

Lees minder

Links

Data en tijden

wo 14 april 2021 : 20:00 - 21:30

Prijzen

Volwassenen : Gratis

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Online

8601 EA SNEEK

gratis

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader