Thuis maar UIT: Kindermuziekweek

9 april t/m 18 april, Online in LANDELIJK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Door heel Nederland vindt vanaf vandaag tot en met 18 april de derde landelijke Kindermuziekweek plaats. Dertien partners van de Kindermuziekweek en meer dan zeventig deelnemers organiseren een online programma met livestreams, interactieve lessen en lezingen, concerten, muzieklessen, workshops en ...

Lees meer

Door heel Nederland vindt vanaf vandaag tot en met 18 april de derde landelijke Kindermuziekweek plaats. Dertien partners van de Kindermuziekweek en meer dan zeventig deelnemers organiseren een online programma met livestreams, interactieve lessen en lezingen, concerten, muzieklessen, workshops en singalongs.

Alle kinderen tot twaalf jaar (en alle ouders en grootouders) genieten tijdens de week van alle mogelijke soorten muziek. Van hiphop tot klassiek; om te luisteren of om zelf te maken; alles is aanwezig en er is voor iedereen wat. Voor het eerst lanceren de Kindermuziekweek en educatieve partner 123ZING een speciaal Kindermuziekweeklied. Het lied Muziek Kan Altijd is geschreven door Willem Wilminkprijswinnaar Jeroen Schipper.

Het gehele programma is te vinden op kindermuziekweek.nl.

Lees minder

Links

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader