Thuis maar UIT: Koepelkerkconcert - Tiid

8 mei, Koepelkerk in SAPPEMEER

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Tweede Koepelkerkconcert in Sappemeer brengt Olivier Messiaen en Aggie van der Meer samen Na een succesvolle eerste editie is op 8 mei de tweede editie van de reeks Koepelkerkconcerten via een livestream. De unieke Koepelkerk in Sappemeer is dan podium voor ‘Tiid’, waarbij het muziekstuk ‘Quatuor...

Lees meer

Tweede Koepelkerkconcert in Sappemeer brengt Olivier Messiaen en Aggie van der Meer samen

Na een succesvolle eerste editie is op 8 mei de tweede editie van de reeks Koepelkerkconcerten via een livestream.

De unieke Koepelkerk in Sappemeer is dan podium voor ‘Tiid’, waarbij het muziekstuk ‘Quatuor pour la fin du temps’ van Olivier Messiaen samenkomt met ‘De tiid, it duorjen’ in dichtvorm van Aggie van der Meer. Een concert over vrijheid van de menselijke geest.


Initiatiefnemer Jan Kees Schelvis wil met de concertreeks verbinding opzoeken in een muzikale setting. Na de eerste editie, waar het World Opera Lab ‘De passie van nu’ bracht, wordt er dit keer dichter bij huis gezocht naar muzikaal onderscheid.

De Friese gedichten van schrijfster Aggie van der Meer vormen een bijzondere aanvulling op het meesterwerk van de Franse componist Messiaen.


Stichting Travaux Publics organiseert dit jaar voor het eerst een serie concerten met topmusici uit binnen- en buitenland. De bijzondere Koepelkerk in Sappemeer geeft de concerten, nu nog via livestream vanwege coronamaatregelen, de sfeer en entourage die de muzikale klasse omlijst.


Tickets voor deze tweede editie (zaterdag 8 mei, 20.30) zijn online verkrijgbaar via: https://www.cangotickets.com/travauxpublics/. Actuele informatie en muzikale inspiratie vind je op de Facebook pagina van de Koepelkerkconcerten: https://www.facebook.com/concertserie2021koepelkerk

Lees minder

Links

Data en tijden

za 8 mei 2021 : 20:30

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Koepelkerk
Noorderstraat 167
9611 AD SAPPEMEER
0598 390777

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader