geannuleerd

Thuis maar UIT: Laura H.

23 april, Online in LANDELIJK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

De komende weken vinden overal in Nederland testevenementen plaats. De succesvolle Oostpoolvoorstelling Laura H., naar het gelijknamige boek van Thomas Rueb, is een van de evenementen die het publiek na het overleggen van een negatieve coronatest kan bezoeken. De pilotvoorstelling van Laura H. op ...

Lees meer

De komende weken vinden overal in Nederland testevenementen plaats. De succesvolle Oostpoolvoorstelling Laura H., naar het gelijknamige boek van Thomas Rueb, is een van de evenementen die het publiek na het overleggen van een negatieve coronatest kan bezoeken.

De pilotvoorstelling van Laura H. op maandag 19 april in de Stadsschouwburg Utrecht was binnen een middag uitverkocht. Laura H. zou dit voorjaar opnieuw op tournee gaan, maar er is nu nog slechts één kans om de voorstelling te zien.

Op vrijdag 23 april wordt Laura H. live gestreamd via Oostpool Stream, het livestreamplatform van Toneelgroep Oostpool. Zowel de pilotvoorstelling van maandag 19 april, als de livestream op vrijdag 23 april worden gespeeld door acteursduo Charlie Chan Dagelet & Tim Olivier Somer.

Laura H. is vrijdag 23 april om 20:15 te zien via Oostpool Stream. Meer info & tickets via oostpool.nl/oostpool-stream

Laura H.
Als in 2016 een jonge Nederlandse vrouw met haar twee kinderen uit het kalifaat ontsnapt, raakt iedereen in de ban van dit nieuws. Als de jonge schrijver en journalist Thomas Rueb met het verhaal van Laura in aanraking komt, laat het hem niet meer los. Hij gaat op zoek naar het antwoord op wat haar bezielde om in 2015 met haar man en twee jonge kinderen naar het kalifaat af te reizen. Na haar vrijlating sprak Thomas meer dan 150 uur met Laura, haar vader en andere betrokkenen. Hij las politieverslagen, WhatsApp-conversaties en reisde naar Koerdistan en Irak om haar verhaal te reconstrueren. Met als resultaat een soms ongelooflijk relaas. Van zijn boek?Laura H.?zijn meer dan 25.000 exemplaren verkocht. In oktober 2020 ging de voorstelling Laura H. onder regie van Nina Spijkers bij Oostpool in première.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 23 april 2021 : 20:15

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader