Thuis maar UIT: Lentekriebels

18 april, Zalen Schaaf in LEEUWARDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

De online muzikale spelshow wordt door gitarist Kees de Groot en pianiste en zangeres Sandra van der Meer gepresenteerd! Met hun show Lentekriebels wordt je meegenomen in heerlijke voorjaarsnummers uit vervlogen jaren en twee nummers van eigen bodem. Verder worden jullie uitgedaagd tijdens de quizvr...

Lees meer

De online muzikale spelshow wordt door gitarist Kees de Groot en pianiste en zangeres Sandra van der Meer gepresenteerd! Met hun show Lentekriebels wordt je meegenomen in heerlijke voorjaarsnummers uit vervlogen jaren en twee nummers van eigen bodem. Verder worden jullie uitgedaagd tijdens de quizvragen; wie weet win jij wel een zangworkshop omlijst met gitaarmuziek.

Deze show van een uur is er om zoveel mogelijk mensen mee te nemen in een ontspannen muzikale wereld. Het muzikale duo verzorgt jullie dan ook met alle plezier een heerlijk ontspannen moment met een klein beetje wedstrijdspanning in de middag.

Deelnemen hieraan kan kosteloos door opgave via: vriendenvanschaaf@gmail.com. De uitzending wordt ook toegankelijk gemaakt voor bewoners van (zorg) instellingen. Via de (YouTube) live-stream kan een breed publiek op eigen locatie mee genieten van muziek en leuke vragen en weetjes. Het programma is ook geschikt voor mensen met zichtbeperking of blinden. Met de quiz kun je ook natuurlijk een leuke prijs winnen. Muziek(les) op je eigen locatie, door de muzikanten zelf.

In tijden van corona zijn sociale contacten niet altijd realiseerbaar. Vrienden van Schaaf heeft een project genaamd TREKSCHAAF. Dit is bedoeld om meer mensen met een audio of visuele beperking te betrekken bij “normale” events. Dus niet speciaal op hen gericht maar geïntegreerd door de juiste middelen toe te voegen.

Neem je ook deel aan een van de activiteiten? Je ondersteund hiermee dit initiatief en de Vrienden van Schaaf. Stuur een e-mail met opgave voor de muzikale spelshow naar: vriendenvanschaaf@gmail.com.

Lees minder

Data en tijden

zo 18 april 2021 : vanaf 15:30

Prijzen

Volwassenen : Gratis

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Zalen Schaaf
Breedstraat 48
8911 GJ LEEUWARDEN
058 2158005
www.zalenschaaf.nl
info@zalenschaaf.nl

gratis

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader