Thuis maar UIT: MetroTV - Cryptosis Album Release

24 april, Online in LANDELIJK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Cryptosis begrijpt dat het metal genre onderhevig is aan verandering. Metal is geëvolueerd in de loop der jaren en kent inmiddels vele sub-genres. Sommige veranderingen komen echter zo snel dat er sprake is van een revolutie en zo ontstaat ook Cryptosis: de veranderingen, ideeën en creatieve inval...

Lees meer

Cryptosis begrijpt dat het metal genre onderhevig is aan verandering. Metal is geëvolueerd in de loop der jaren en kent inmiddels vele sub-genres.

Sommige veranderingen komen echter zo snel dat er sprake is van een revolutie en zo ontstaat ook Cryptosis: de veranderingen, ideeën en creatieve invalshoeken volgen elkaar in zo’n hoog tempo op dat de leden besluiten om afscheid te nemen van oude bandnaam Distillator en verder gaan als Cryptosis. Een revolutionaire beslissing maar beide bands zijn dan ook niet met elkaar te vergelijken.

Het eerste resultaat en voorloper van Bionic Swarm, de single Decypher die je hierboven kan checken, laat een band horen die niet bang is om metal anders te benaderen en te laten klinken. Dit doet de band niet door enkel een paar productionele trucs toe te passen maar door ook gewoon lef te tonen in de compositie. Dat lef en die vernieuwingsdrang horen we ook op de tweede voorbode van de plaat. De singels maken ons maar vooral ook liefhebbers van het genre wereldwijd razend benieuwd naar Bionic Swarm dat uitkomt via Century Media Records.

We gaan veel van die plaat horen tijdens deze aflevering van MetroTV want het is de internationale première van deze release!

Lees minder

Links

Data en tijden

za 24 april 2021 : vanaf 21:00

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader