Thuis maar UIT: Mijn Luna

30 april t/m 10 mei, VRIJDAG Walstraat in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Vanaf zaterdag 24 april kan er een bijzondere theatervoorstelling bij je thuisbezorgd worden. Er is door de jongeren van de Theater Plusroute van VRIJDAG hard gewerkt aan Mijn Luna, een audiovoorstelling over bezit die je op je eigen moment kunt beluisteren. De acteurs spelen via de verbeelding en...

Lees meer

Vanaf zaterdag 24 april kan er een bijzondere theatervoorstelling bij je thuisbezorgd worden. Er is door de jongeren van de Theater Plusroute van VRIJDAG hard gewerkt aan Mijn Luna, een audiovoorstelling over bezit die je op je eigen moment kunt beluisteren.

De acteurs spelen via de verbeelding en 3D-geluidstechnieken het stuk dicht op de huid, alsof ze in jouw woonkamer rondlopen. Let op: slechts 120 mensen kunnen meedoen aan deze unieke voorstelling!

Over de voorstelling
Wat is eigendom eigenlijk? En wanneer is iets van jou? Zes jonge spelers van 12 en 13 jaar nemen de luisteraar in Mijn Luna mee in de wereld van eigenaarschap. De jongeren reizen naar de maan om deze te claimen en bezorgen een prachtig persoonlijk object te midden van een drummende meteorenregen. Ze pogen om geen bezitters, maar om juist gebruikers te worden. In plaats van lampen te kopen huren zij licht, in plaats van een koelkast te hebben huren zij hun koeling en als het meezit huren ze ook direct de toekomst van hun generatie.

De groep cursisten, onder leiding van theaterdocent en regisseur Zen Roorda, heeft ervoor gekozen om hun voorstelling bij je thuis te bezorgen, gezien de actuele coronamaatregelen. Wanneer je een kaartje bestelt voor Mijn Luna krijg je een pakket thuisbezorgd met een link naar de audiovoorstelling én een zakje met een object erin. Dit persoonlijke object mag je tijdens het luisteren uit een zakje halen. Na afloop kan je zelf besluiten om ‘eigenaar’ van Mijn Luna te blijven of om het door te geven aan iemand anders...

Voorstelling bij je thuis
De voorstelling is gratis. Je betaalt alleen de verzendkosten voor het versturen van het object. Bekijk je de voorstelling met meerdere personen? Voeg deze dan toe als extra gezinslid/huisgenoot, zodat iedereen een object krijgt toegestuurd. Je betaalt per huishouden slechts eenmalig verzendkosten a 7,25 euro. Vanaf 24 en 25 april worden de pakketjes verstuurd. Vergeet dus niet je adresgegevens achter te laten wanneer je je ticket(s) bestelt!

Credits
- Tekst en spel: Mees Alberts, Sofia Kubbenga, Isabelle Leunk, Lise Naus, Roos Pettinga en Feeke Steenhuis
- Concept en regie: Zen Roorda
- Geluidsontwerp: Peter Zwart
- Vormgeving: Cezara Gurau
- Percussie en drums: Louis van Sinderen
- Productie: Marieke Polman
- Luisterend oor en gebruik van verbeelding: het publiek

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 2 mei 2021 :

Toelichting: je bepaalt zelf de dag en het tijdstip

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Toelichting: gratis voorstelling, je betaalt alleen de verzendkosten voor het object.

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

VRIJDAG Walstraat
Walstraat 34
9711 VS GRONINGEN
050 3051400
www.bijvrijdag.nl
receptie@bijvrijdag.nl

Gerelateerde evenementen

Loader