Thuis maar UIT: NITE Hotel

1 februari t/m 30 juni, Online in NOORD-NEDERLAND

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Geïnspireerd door de behoefte aan een nieuw samenzijn heeft het NITE ensemble gereageerd op de verplichting thuis te blijven die de huidige situatie met zich meebrengt met het NITE Hotel.? Het hotel is een virtueel theater en een wereld om te verkennen; een online omgeving waar de kunsten kunnen f...

Lees meer

Geïnspireerd door de behoefte aan een nieuw samenzijn heeft het NITE ensemble gereageerd op de verplichting thuis te blijven die de huidige situatie met zich meebrengt met het NITE Hotel.?

Het hotel is een virtueel theater en een wereld om te verkennen; een online omgeving waar de kunsten kunnen floreren en een nog breder publiek kunnen bereiken, opnieuw in samenwerking met kunstenaars uit verschillende disciplines.

Before/After? ging online in première als film in het NITE Hotel en was online te zien op het podium van SIDance festival 2020 in Korea.?? Het universum van kleine, herkenbare verhalen van het toneelstuk Vorher/Nachher van Roland Schimmelpfennig komt tot leven, met een cast van 37 acteurs, dansers, muzikanten en filmmakers. Op tournee in Europa vanaf oktober 2021.

Lees minder

Links

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader