Thuis maar UIT: Oerol - Het Imaginaire Eiland

11 juni t/m 20 juni, Diverse locaties in TERSCHELLING

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Dit jaar een online programma, zie oerol.nl Vanaf 11 juni t/m 20 juni zal er op Het Imaginaire Eiland weer een virtueel programma voor publiek te zien zijn. Met een dagelijkse Talkshow, een zevendelige podcast serie, concerten en clips, een storytelling film (in gesproken én gebarentaal), kookworks...

Lees meer

Dit jaar een online programma, zie oerol.nl

Vanaf 11 juni t/m 20 juni zal er op Het Imaginaire Eiland weer een virtueel programma voor publiek te zien zijn. Met een dagelijkse Talkshow, een zevendelige podcast serie, concerten en clips, een storytelling film (in gesproken én gebarentaal), kookworkshops en voorstellingen van bijvoorbeeld Likeminds/Willem de Bruin, Nineties Productions, Zwermers en Kompagnie Kistemaker. Het volledige programma wordt op dinsdag 1 juni bekend gemaakt, dan start ook de verkoop van de toegangsbewijzen voor Het Imaginaire Eiland en de kaartverkoop voor een aantal voorstellingen. Elke dag zendt Radio Oerol uit vanaf Terschelling met Talkshows, muziek, een hoorspel en het Oerol verzoekuurtje. Radio Oerol is gratis.

De makers hebben het afgelopen jaar gericht gewerkt aan een online productie of een hybride vorm. De voorstellingen kunnen daardoor zowel on- als offline gespeeld worden. Tijdens Het Imaginaire Eiland kunnen jullie genieten van de online versie.

Oerol Next presenteert: Oerol Lab en de residenties

Hoe verhoudt kunst zich tot het mooie landschap van Terschelling? Dat is een belangrijke vraag waar Oerol zich veel mee bezighoudt. Dus stel je eens voor: 15 makers met verschillende achtergronden in de podiumkunsten die met elkaar werk gaan ontwikkelen.

Dit doen ze allemaal vanuit hun eigen expertise. Ze gaan samen het landschap verkennen en ideeën met elkaar uitwisselen. Wat krijg je dan? Daar gaan we achter komen tijdens het Oerol Lab.

Lees minder

Links

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Diverse locaties

8881 BZ TERSCHELLING

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader