Thuis maar UIT: OG3NE - Summer Vibes Live

24 april t/m 8 mei, Online in LANDELIJK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

WEGENS SUCCES NIEUWE STREAMING CONCERTEN OG3NE  ’SUMMER VIBES LIVE’   ZATERDAG 24 APRIL, 1 & 8 MEI 2021 Klaar voor het ultieme zomergevoel? We kruipen langzaam naar de zomer. Hopen op betere tijden met ongedwongen vertier. Droom jij inmiddels ook van warme zi...

Lees meer

WEGENS SUCCES NIEUWE STREAMING CONCERTEN

OG3NE 
’SUMMER VIBES LIVE’  

ZATERDAG 24 APRIL, 1 & 8 MEI 2021

Klaar voor het ultieme zomergevoel? We kruipen langzaam naar de zomer. Hopen op betere tijden met ongedwongen vertier. Droom jij inmiddels ook van warme zilte stranden, wuivende palmbomen en een verfrissende duik in de zee? 

In drie ‘SUMMER VIBES LIVE’ streamingconcerten nemen wij je nog een keer mee, ditmaal naar de zwoele zomeravonden met de allergrootste summer & vakantiehits! 

Na het ongekende succes van de Home Isolation Video’s & Concerten, drie zeer geslaagde online kerstconcerten vanuit de Winter Efteling en de drie STREAMING ‘LOCKDOWN LIVE’ CONCERTEN met als thema ‘THE DISCO EDITION’ hebben we besloten nog drie keer een ongedwongen online feest te gaan geven.

Op ZATERDAG 24 APRIL, 1 & 8 MEI 2021 van 20.00 uur tot 21.00 uur geeft OG3NE drie verschillende ‘SUMMER VIBES LIVE’ streamingconcerten. Waan je op het warme strand, dansend met je voeten in het zand! Door een livestream ticket aan te schaffen haal je OG3NE gewoon in huis voor het ultieme thuisstrandfeest.

Voor de allerlaatste keer drie totaal nieuwe verschillende OG3NE ‘SUMMER VIBES LIVE’ STREAMING CONCERTS met de allergrootste zomerknallers. 

De prijs voor een streamcode is €8,95 per concert. Een passe-partout om alle drie de concerten te kunnen zien kost €22,00.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 24 april 2021 : 20:00 - 21:00

Prijzen

Volwassenen : € 8.95

Toelichting: passe-partout voor drie concerten € 22.00.

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

€ 8,95

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader