Thuis maar UIT: Online Meezingcafé

18 juni, VRIJDAG Sint Jansstraat in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Online via bijvrijdag.nl/meezingcafe met elkaar een moppie zingen, met live muzikanten. Livemuziek, heerlijke evergreens en een hoop gezelligheid, dat zijn de muzikale ingrediënten van het online Meezingcafé op vrijdag 18 juni. Op vrijdag 18 juni organiseert VRIJDAG opnieuw een online Meezingcafé v...

Lees meer

Online via bijvrijdag.nl/meezingcafe met elkaar een moppie zingen, met live muzikanten. Livemuziek, heerlijke evergreens en een hoop gezelligheid, dat zijn de muzikale ingrediënten van het online Meezingcafé op vrijdag 18 juni.

Op vrijdag 18 juni organiseert VRIJDAG opnieuw een online Meezingcafé voor jong en oud. Tijdens het Meezingcafé zingen deelnemers live mee met muzikanten en andere Stadjers. Deelname is gratis en iedereen mag meedoen, ook als je niet kunt zingen!

Livemuziek, heerlijke evergreens en een hoop gezelligheid, dat zijn de muzikale ingrediënten van het online Meezingcafé. Meer dan tien succesvolle edities zorgden al voor een verlichting van eenzaamheid onder gezinnen, ouderen, studenten, koppels en alleenstaanden die door de coronacrisis minder sociale contacten hebben. En vanwege de grote belangstelling lanceert het huis van de amateurkunst wederom een reeks online Meezingcafés.

De muziek wordt verzorgd door Isolde van Meerwijk (zang) en Daan van Eijk (piano). En wie mee wil doen hoeft zelf niet te kunnen zingen. Deelnemers horen elkaar namelijk niet, alleen de muzikanten. Maar iedereen ziet elkaar wel én je hoort natuurlijk je eventuele huisgenoten. Dat zorgt voor veel plezier! Van tevoren aanmelden is niet nodig en de teksten komen tijdens de liedjes in Zoom te staan.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 18 juni 2021 : 19:30 - 20:30

Prijzen

Volwassenen : Gratis

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

VRIJDAG Sint Jansstraat
Sint Jansstraat 7
9712 JM GRONINGEN
050 3051400
www.bijvrijdag.nl
receptie@bijvrijdag.nl

gratis

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader