Thuis maar UIT: Quantum-Touch - genezen met je handen, iedereen kan het leren

7 oktober, Online in LANDELIJK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

"Genezen met je handen", heb je er wel eens van gehoord en wil je er graag meer over weten? Ben je nieuwsgierig naar hoe dit nou werkt? Wil je vooral weten welke klachten je ermee kunt behandelen? En of deze methode iets voor jou is? Lees dan verder. Quantum-Touch is genezen met je handen en door ie...

Lees meer

"Genezen met je handen", heb je er wel eens van gehoord en wil je er graag meer over weten? Ben je nieuwsgierig naar hoe dit nou werkt? Wil je vooral weten welke klachten je ermee kunt behandelen? En of deze methode iets voor jou is? Lees dan verder.
Quantum-Touch is genezen met je handen en door iedereen te leren.
Is het iets wat jij kunt leren? Jazeker, iedereen beschikt namelijk over energie en zelfhelend vermogen.

VOOR WIE
Tijdens dit webinar vertel ik je wat Quantum-Touch is, hoe het werkt en wat je er mee kunt. Super interessant voor iedereen die meer wil weten over genezen met je handen. Of je nu al bekend bent met energetisch werken of net komt kijken. Dit webinar is geschikt voor iedereen. Quantum-Touch is ideaal voor gewoon thuis bij jezelf of bij anderen, maar ook handig als aanvulling in je praktijk.
En als je er niet live bij kunt zijn, je krijgt na afloop de replay toegestuurd.

WAT IS QUANTUM-TOUCH
Met Quantum-Touch® is de behandelaar de katalysator van het zelfhelend vermogen van de ander, waardoor deze op natuurlijke wijze kan herstellen van zijn klacht.
Zowel fysieke als emotionele klachten kun je met Quantum-Touch aanpakken. Quantum-Touch is een energetische vorm van behandelen en gaat over de kleding heen. Door middel van een lichte aanraking en gebruik te maken van intentie, ademhalings- en bewustzijnstechnieken activeer je het zelfherstellend vermogen van de ander. Daarnaast maakt Quantum-Touch gebruik van de principes van trilling, resonantie en afstemming.

WELKE KLACHTEN KUN JE ERMEE BEHANDELEN
Allerlei fysieke en emotionele klachten zijn met Quantum-Touch te behandelen. Scheefstanden kunnen worden rechtgezet, pijn en ontstekingen verminderen en genezingsprocessen verlopen sneller. Ook te behandelen zijn klachten als:
- hoofd- nek- en schouderpijn
- buikpijn
- pijn aan spieren en gewrichten
- klachten na ongevallen en operaties
- burn-out
- angst
- verdriet
- vermoeidheid enz.

Zo gaaf. Het wérkt! In mijn praktijk heb ik al vele cliënten met Quantum-Touch mogen helpen herstellen van hun klacht. En dat zonder medicatie, maar met behulp van hun eigen zelfherstellend vermogen. Prachtig. Én dus door iedereen te leren.

REVIEWS
”In 2018 kreeg ik een burn-out. Na een traject van 1,5 jaar verschillende behandelingen, therapieën en gesprekken in zowel de reguliere als alternatieve gezondheidszorg kwam ik bij Hilly terecht. Het ging al best goed met me maar zat voor mijn gevoel toch nog in het "burn-out herstel proces".
Hilly bracht op een creatieve manier het proces en de nog bestaande problemen in kaart. Ze legt op nuchtere manier uit hoe quantum touch werkt. Door haar behandelingen; Het resetten van een aantal gevoelens en klachten, en het aanleren van een paar opmerkelijke en eenvoudige technieken durf ik nu te zeggen: Die burn-out, dat is voorbij. Geerte Teppema." review via Google

"Leuke en interessante webinar vanochtend."

"Interessante materie en ik ga me er zeker in verdiepen! Feedback op jezelf: je bent gewoon jezelf en straalt als je over je ervaringen vertelt. Dat alleen geeft al heel veel energie!“

"Zolang als ik me kan herinneren (als baby al) had ik last van diverse allergieën waaronder hooikoorts. Daarvoor heb ik diverse testen gedaan en verschillende soorten medicatie gebruikt. Toch bleef ik altijd klachten houden. Ik ben deze zomer een aantal keer bij Hilly van Flowh geweest voor een behandeling. Sindsdien ben ik volledig klachten- en medicijnvrij. Hilly heeft me geleerd hoe ik 'allergieën' zelf kan resetten. Ontzettend blij en dankbaar voor deze behandelingen! Kinderkijk Linda." review via Google

“Echt een mooi kijkje in de wereld van quantum touch.”
“Dank je wel Hilly, ik ben zo enthousiast geworden dat ik zeker met Quantum-Touch verder ga.”

AANMELDEN WEBINAR
Nieuwsgierig en wil je er bij zijn? Leuk! Ik vertel je er graag over. Daarnaast is er voldoende ruimte om je vragen te stellen. Meld je aan via https://www.flowh.nl/gratis-webinar/ en ontvang direct een link waarmee je gratis kunt deelnemen. Je bent van harte welkom!

Bijdrage: GRATIS
Wanneer: Check datum en tijd in het evenement. Bij aanmelding krijg je na afloop van het webinar de replay via de mail toegestuurd.
Opgave: via https://www.flowh.nl/gratis-webinar
Volg Flowh op Facebook en blijf automatisch op de hoogte van mijn (online) webinars / workshops / bijeenkomsten, enz.
Leuk dat je interesse hebt.
Groet, Hilly Polstra
Flowh - praktijk voor energetisch herstel
Heerenveen
www.flowh.nl

Bij aanmelding krijg je na afloop van het webinar de replay via de mail toegestuurd.

Toegang tot sessie vanaf 09.20 uur.

Lees minder

Links

Data en tijden

do 7 oktober 2021 : 9:30 - 10:30

Prijzen

Volwassenen : Gratis

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

gratis

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader