Thuis maar UIT: Sneak Peek Festival

24 april t/m 30 april, Online in LANDELIJK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Streamingplatform myLum presenteert voor de tweede keer het Sneak Peek Festival. Met dit online festival kunnen liefhebbers van kwaliteitsseries de eerste twee afleveringen van vijf nieuwe series bekijken als sneak preview. Het enige dat nodig is, is een festivalpas die gekocht kan worden voor € 19,...

Lees meer

Streamingplatform myLum presenteert voor de tweede keer het Sneak Peek Festival. Met dit online festival kunnen liefhebbers van kwaliteitsseries de eerste twee afleveringen van vijf nieuwe series bekijken als sneak preview. Het enige dat nodig is, is een festivalpas die gekocht kan worden voor € 19,99 of als early bird ticket voor € 17,99. Na het festival kies je jouw twee favoriete series om af te kijken en die je met diezelfde festivalpas aan je persoonlijke online collectie mag toevoegen.

De eerste series zijn al aangekondigd. Zo zijn de eerste twee afleveringen van de Oost-Europese crimeserie The Pleasure Principle, de Zweedse thriller Snow Angels en Luca Guadagnino’s televisieserie We Are Who We Are tijdens het festival te zien, naast nog twee andere series die in de komende weken worden aangekondigd op de Facebook- en Instagrampagina van myLum.

Het Sneak Peek Festival vindt plaats van 24 tot en met 30 april 2021 op www.mylum.tv.

Lees minder

Links

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader