Thuis maar UIT: Startersbijeenkomst Friesland

7 juni, Online in LANDELIJK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Een gratis online evenement op 7 juni 2021 waar kennis & inspiratie opgedaan kan worden over het ondernemerschap! Op maandag 7 juni 2021 vindt er een online startersbijeenkomst plaats met plenaire opening, tafelgesprek, keynote spreker en webinars welke wij samen organiseren met de gezamenlijke Rab...

Lees meer

Een gratis online evenement op 7 juni 2021 waar kennis & inspiratie opgedaan kan worden over het ondernemerschap!

Op maandag 7 juni 2021 vindt er een online startersbijeenkomst plaats met plenaire opening, tafelgesprek, keynote spreker en webinars welke wij samen organiseren met de gezamenlijke Rabobanken in Friesland en de gemeenten Sudwest Fryslân, Heerenveen, Smallingerland en Leeuwarden. Een online evenement waar kennis & inspiratie opgedaan kan worden over het ondernemerschap! En goed nieuws… de tickets zijn gratis!

Tafelgesprek
Onze avondvoorzitter voert direct na de opening een boeiend plenair tafelgesprek met experts en ondernemers. Wat zijn de mogelijkheden van het beginnen van een bedrijf in crisistijd? Waar moet je zeker op letten als je aan het starten bent? En we horen een succesverhaal van een ondernemer.

Keynote spreker
Tijdens de online startersbijeenkomst zal er een inspirerende keynote spreker aan het woord komen. Wie dit is… dat blijft nog even geheim!

Webinars
Gedurende de avond is het mogelijk om diverse webinars te volgen. Hier doe je alle nodige kennis op over succesvol starten van een onderneming crisistijd. Je kunt kiezen uit verschillende onderwerpen, zodat je precies leert wat jij nodig hebt. En: vergeet niet je vragen te stellen aan de deskundige sprekers!

19.30 tot 21.00 met in het programma een tafelgesprek, keynote spreker en webinars.

Lees minder

Links

Data en tijden

ma 7 juni 2021 : 19:30 - 21:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

gratis

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader