Thuis maar UIT: vanB Live Sessie - Wibrand Brontsema

9 april, Cultuur- en Congrescentrum vanBeresteyn in VEENDAM

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Wibrand Brontsema woont in Groningen, is geboren in Delfzijl en groeide op in Uithuizen. Een paar weken geleden eindigde zijn avontuur bij The Voice. Hij schopte het in team Anouk tot de show van 26 februari. Met het liedje van Tom Odell “Another Love” ging hij door naar de Blind Auditions en met he...

Lees meer

Wibrand Brontsema woont in Groningen, is geboren in Delfzijl en groeide op in Uithuizen. Een paar weken geleden eindigde zijn avontuur bij The Voice. Hij schopte het in team Anouk tot de show van 26 februari. Met het liedje van Tom Odell “Another Love” ging hij door naar de Blind Auditions en met het nummer “Riptide” van Vance Joy won hij een battle. Rustige en intieme liedjes passen Wibrand goed, en soms begeleidt hij zichzelf op gitaar.

Special guest is zangeres Robine Koerts, ook uit Groningen. Zij deed eerder mee met The Voice Kids en schrijft nu haar eigen nummers. Met haar warme stemgeluid zingt ze vooral R&B en Soul nummers.

Toetsenist Thomas Bugel en gitarist (en backing vocal) Jelle Valk komen ook mee op 9 april dus het belooft een verrassende avond te worden!

Tune in en kijk live mee vanuit uw woonkamer! Als u een linkje heeft besteld dan ontvangt u ca. 1 uur voor aanvangstijd de link per mail om het concert live te kunnen volgen.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 9 april 2021 : 20:15 - 21:15

Prijzen

Volwassenen : € 7.50

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Cultuur- en Congrescentrum vanBeresteyn
Museumplein 5a
9641 AD VEENDAM
0598 634566
www.vanberesteyn.nl
vanberesteyn@veendam.nl

€ 7,50

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader