Thuis maar UIT: We haven's said enough

20 april t/m 22 april, Online in LANDELIJK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Op dinsdag 20, woensdag 21 en donderdag 22 april zenden we de voorstelling van We haven’t said enough live vanuit het Zuiderstrandtheater in Den Haag uit via ndt.nl. Het publiek is van harte welkom online in NDT’s digitale theaterzaal, via een livestream thuis in de eigen huiskamer. De makers zorgen...

Lees meer

Op dinsdag 20, woensdag 21 en donderdag 22 april zenden we de voorstelling van We haven’t said enough live vanuit het Zuiderstrandtheater in Den Haag uit via ndt.nl. Het publiek is van harte welkom online in NDT’s digitale theaterzaal, via een livestream thuis in de eigen huiskamer. De makers zorgen ervoor dat het publiek thuis net zo betrokken is bij hun nieuwe creaties als het publiek in de theaterzaal.

In het programma We haven’t said enough brengen de dansers van NDT 2 nogmaals The Big Crying van Marco Goecke ten tonele. Na de vele geweldige reacties geven we je de kans om wederom van het prachtige stuk te genieten of het voor de eerste keer te ervaren. Daarnaast presenteren de dansers van NDT 2 ook het stuk IMPASSE, een ballet van de Zweedse choreograaf Johan Inger dat in maart 2020 in première ging – vlak voordat alle theaters hun deuren moesten sluiten waardoor velen het stuk hebben gemist.

Lees minder

Links

Data en tijden

di 20 april 2021 : vanaf 20:00
wo 21 april 2021 : vanaf 20:00
do 22 april 2021 : vanaf 20:00

Prijzen

Volwassenen : € 15.00

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

€ 15,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader