Thuis maar UIT: We Love Songfestival

21 mei, Online in LANDELIJK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Nederlandse inzendingen Eurovisie Songfestival brengen op 21 mei uniek livestream concert! Concert Marlayne Sahupala (One Good Reason – 1999), Esther Hart (One More Night – 2003), Franklin Brown (De Eerste Keer – 1996) en Mandy Huydts (Alles Heeft Een Ritme – 1986) bren...

Lees meer

Nederlandse inzendingen Eurovisie Songfestival brengen op 21 mei uniek livestream concert!

Concert

Marlayne Sahupala (One Good Reason – 1999), Esther Hart (One More Night – 2003), Franklin Brown (De Eerste Keer – 1996) en Mandy Huydts (Alles Heeft Een Ritme – 1986) brengen samen met Songfestival kenner Koos Van Plateringen en Junior Songfestival presentator Buddy Vedder op vrijdag 21 mei om 20:00 uur een groots concert genaamd ‘We Love Songfestival’! Samen met de live band zingen zij de grootste hits van bijna 64 jaar Eurovisie Songfestival. Van De Troubadour tot Arcade, van Volare tot Ein Bisschen Frieden en van Euphoria tot Waterloo.

Quiz

Naast het meezingen en meedansen kunnen de kijkers van de livestream ook meespelen met de We Love Songfestival Quiz!

In deze interactieve quiz worden de kijkers uitgedaagd hun Songfestivalkennis paraat te hebben, om zo een mooie prijs te winnen. Met uitdagende en muzikale vragen zorgen Marlayne en Koos voor de echte Songfestivalsfeer in elke huiskamer.

“Optreden voor songfestivalfans is met niets te vergelijken. We willen dolgraag dat de songfestivalfans dit jaar diezelfde bijzondere heerlijke, maar ook hysterische sfeer thuis beleven.”

– Marlayne Sahupala

Zing, dans en quiz mee voor het goede doel!

Naast de reguliere ticketprijs van maar €9,95, is er ook een mogelijkheid om te doneren aan het goede doel Habitat for Humanity. Deze internationale non-profit organisatie bouwt aan een wereld waarin iedereen een veilig (t)huis heeft.

Habitat gelooft dat een huis het fundament is voor een beter leven. Een solide dak boven je hoofd, stevige muren en schoon drinkwater betekenen niet alleen onderdak, maar ook veerkracht, een betere gezondheid en kansen voor een mooie toekomst.

Daarom bouwt Habitat huizen mét mensen in ontwikkelingslanden. Wereldwijd leven dankzij Habitat nu meer dan 35 miljoen mensen in een veilig huis. Zij kunnen nu zelfstandig verder bouwen aan een hoopvolle toekomst.

‘’Als ambassadeur van Habitat for Humanity heb ik van dichtbij kunnen zien wat het bouwen van een huis kan betekenen voor een gezin, een familie of zelfs voor een heel dorp. Ik ben trots en blij dat ik samen met al deze artiesten op deze manier een steentje kan bijdragen.’’

– Buddy Vedder

‘’Wat een prachtig initiatief van onze ambassadeurs Buddy Vedder en Marlayne Sahupala, dit meezing feest voor thuis. Wij zijn heel blij dat zij hiermee aandacht vragen voor het werk van Habitat en dat de mensen hier – terwijl zij vanuit hun eigen huis genieten van een avond songfestival – mee kunnen bouwen aan een veilig huis voor families aan de andere kant van de wereld.’’

– Jennifer Lemke, directeur Habitat Nederland

‘We Love Songfestival’ is een swingende Songfestival avond die, vlak voor de grote finale vanuit Ahoy, een ‘must see’ is voor zowel de fan als de liefhebber!

Lees minder

Links

€ 9,95

Thuis maar UIT: We Love Songfestival

21 mei 2021, Online

Data en tijden

vr 21 mei 2021 : 20:00 - 22:00

Prijzen

Volwassenen : € 9.95

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

€ 9,95

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader