Tijd is liefde

22 mei, Centrum in STADSKANAAL

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Kunstwerkt NL organiseert rondleidingen langs de Mooie Muren van Stadskanaal om deze prachtige muurschilderingen de aandacht te geven die ze verdienen. Een van onze gidsen vertelt tijdens de anderhalf uur durende wandeling verhalen en anekdotes en geeft achtergronden bij de kunstwerken die in 2021 o...

Lees meer

Kunstwerkt NL organiseert rondleidingen langs de Mooie Muren van Stadskanaal om deze prachtige muurschilderingen de aandacht te geven die ze verdienen. Een van onze gidsen vertelt tijdens de anderhalf uur durende wandeling verhalen en anekdotes en geeft achtergronden bij de kunstwerken die in 2021 op de zijgevels van de flats zijn gerealiseerd door nationale en internationale kunstenaars.

De titel van deze rondleidingen: Tijd is liefde. Waarom deze titel? Dat hoor je tijdens de wandeling!

De rondleiding start bij de bibliotheek en is inclusief hapjes en drankjes: bij iedere muur is een speciale lekkernij bedacht.

Verder wordt er ook gebruikgemaakt van ‘Augmented Reality’. Bij het kunstwerk van GOMAD (Mooie Muur 2) is door de kunstenaar zelf met de nieuwste technologie een animatie ontwikkeld. Door het scannen van een QR-code met je mobiele telefoon komt het kunstwerk tot leven.

Lees minder

Links

Prijzen

Volwassenen : € 10.00
Kinderen : Gratis (t/m 11 jaar)
Kinderen : € 6.00 (12 t/m 18 jaar )

Waar is het?

Centrum

9501 DE STADSKANAAL