Tijdloos

13 juni, De Schierstins in FEANWÂLDEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Op zondagmiddag 13 juni om 15.00 uur geeft het trio van Marjolein Meijers een tuinconcert bij de toren van De Schierstins in Feanwâlden. Het thema deze keer is Tijdloos, opnieuw met vele muziekinstrumenten en zang in diverse folkstijlen, en Nederlandstalig. Het is daarmee het eerste concert dat De...

Lees meer

Op zondagmiddag 13 juni om 15.00 uur geeft het trio van Marjolein Meijers een tuinconcert bij de toren van De Schierstins in Feanwâlden.

Het thema deze keer is Tijdloos, opnieuw met vele muziekinstrumenten en zang in diverse folkstijlen, en Nederlandstalig. Het is daarmee het eerste concert dat De Schierstins sinds half december weer mag organiseren vanwege de coronamaatregelen.

Vanwege die regels is er een beperkt aantal plaatsen en moet er gereserveerd worden bij de Schierstins. Bovendien dienen bezoekers de meest recente overheidsregels vanwege het coronavirus in acht te nemen. Voor inlichtingen en reserveringen: info@schierstins.nl en tel. 0511 472937. Als gevolg van de corona-maatregelen duurt het concert een uur. Bij voldoende belangstelling is er een tweede optreden om 16.30 uur. Bij slecht weer wordt het concert – als de overheid dat toelaat – binnen gehouden.

Zangeres en muzikante Marjolein Meijers, bekend van het theaterduo De Berini’s, weet het publiek te raken met teksten over liefde, vriendschap en afscheid. Zij doet dat zonder zich te vertillen aan de ‘zwaarte van het leven’.

Tijdloos geeft een Rotterdamse twist aan Ierse, Zweedse, Bulgaarse, Hongaarse en Amerikaanse muziek met multi-instrumentele begeleiding van topniveau: Walter Kuipers en Onno Kuipers. Het drietal gebruikt een keur aan instrumenten naast de zang: accordeon of trekzak, contrabas, viool, mandoline, mandola, bouzouki en Ierse instrumenten zoals de tin whistle, bodhrán en doedelzak.

Marjolein Meijers, Walter Kuipers en Onno Kuipers spelen al vanaf 2006 samen. Voorheen was Walter ook vaste muzikant bij De Berini’s en daar kwam Onno op het eind ook bij. Tijdloos is alweer het zevende muziekprogramma dat zij als trio samen maken.

In Tijdloos nemen ze je mee op een kleine tocht door de Nederlandse folktraditie. De liedjes van Marjolein komen uit haar eigen herinneringen en spreken enorm aan, is de ervaring. Uit het hart, ontroerend en oprecht, met op het juiste moment een vette Rotterdamse knipoog.

De enorme verscheidenheid aan instrumenten kleurt de muziek in alle talen en over alle grenzen. Tijdloos is tijdloos en grenzeloos, het is een wereldband!

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 13 juni 2021 : 15:00 - 16:00

Toelichting: tweede concert alleen bij voldoende aanmeldingen

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 16.50 € 16.50
Kinderen : Gratis (t/m 5 jaar)
Kinderen : € 5.00 (6 t/m 16 jaar )

Toelichting: donateurs Schierstins € 14,50.

Voorverkoop: De Schierstins, Haadstrjitte 1, 9269 SW Feanwâlden, tel. 0511 472937 of info@schierstins.nl.

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

De Schierstins
Haadstrjitte 1
9269 SW FEANWÂLDEN
0511 472937
www.schierstins.nl
info@schierstins.nl

€ 16,50

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader