Tim Akkerman & The Ivy League

29 oktober, Het Bolwerk in SNEEK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Show door Tim Akkerman & The Ivy League. Het is weer tijd om je mee te laten slepen door persoonlijke liedjes met een positieve vibe van Tim Akkerman & The Ivy League! Alweer 20 jaar geleden stond Tim Akkerman aan de vooravond van zijn muzikale carrière. Een carrière, gekenmerkt door hoogte -en di...

Lees meer

Show door Tim Akkerman & The Ivy League.

Het is weer tijd om je mee te laten slepen door persoonlijke liedjes met een positieve vibe van Tim Akkerman & The Ivy League!

Alweer 20 jaar geleden stond Tim Akkerman aan de vooravond van zijn muzikale carrière. Een carrière, gekenmerkt door hoogte -en dieptepunten, hits, authentieke keuzes, duetten, bijzondere uitstappen, een veelvoud aan liedjes en nog een groter aantal live shows! Inmiddels is Tim als muzikant en componist niet meer weg te denken in de Nederlandse muziekscene. Ook in onze zaal was hij al regelmatig te vinden met o.a. zijn The Boss tour (een ode aan Bruce Springsteen) en vele jaren geleden natuurlijk met Di-rect. Wellicht heb je Tim ook op tv voorbij zien komen, zo deed hij bijvoorbeeld in 2019 mee aan De Beste Zangers.

Sinds het album ‘The Journey’ (2014) werkt Tim samen met zijn vaste band The Ivy League en toeren zij als een hechte groep door verschillende landen. Bij het derde album ‘Lions Don’t Cry’ (2019) werd de band op de voorgrond gezet en veranderde de bandnaam officieel in Tim Akkerman & The Ivy League. Vorig kwamen ze in deze bezetting ook bij ons langs en dat was een groot succes.. Dat de band een grote en betrokken fanbase heeft, bleek uit de opgezette crowdfunding om het aanstaande album ‘Silver Linings’ te kunnen realiseren. Binnen twee weken was de productie van het album verzekerd en hun achterban ging daarna ongeremd door met doneren!

Op 28 mei 2021 is de single ‘Silver Linings’ verschenen; het eerste signaal van hun toekomstige gelijknamige album. Het album vertelt over de zoektocht en het vinden van de mooie kanten van het leven, in het bijzonder als het leven sombere tijden laat zien. Tim is daarmee de belichaming geworden van positief denken en heeft het zich eigen gemaakt om een sombere situatie een positieve wending te geven. Het afgelopen jaar bracht de band de tijd en ruimte om te focussen op het schrijven van nieuw materiaal. Het is een album voor alle tijden en gaat over het vinden van geluk in de kleinste dingen. Vriendschappen, vreugde en de schoonheid van het leven. Ten opzichte van het laatste album ‘Lion Don’t Cry’, waarmee Akkerman terug naar zijn roots ging, is de sound een stuk frisser en bij de tijd, echter onveranderd met dezelfde energie en positieve vibe! Het album is wederom een mooie samenwerking tussen Tim en zijn band The Ivy League en wordt eind september dit jaar verwacht.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 29 oktober 2021 : vanaf 21:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 23.00 € 19.50

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Het Bolwerk
Kerkgracht 8
8601 EC SNEEK
0515 431400

€ 23,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader