Tim Akkerman & The Ivy League

20 november, Simplon in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Het is alweer twintig jaar geleden dat Tim Akkerman aan de vooravond stond van zijn muzikale carrière. Na tien jaar als frontman van DI-RECT timmert hij inmiddels ook alweer tien jaar solo aan de weg. Zijn carrière wordt gekenmerkt door hoogte- en dieptepunten, hits, duetten, authentieke keuzes, bij...

Lees meer

Het is alweer twintig jaar geleden dat Tim Akkerman aan de vooravond stond van zijn muzikale carrière. Na tien jaar als frontman van DI-RECT timmert hij inmiddels ook alweer tien jaar solo aan de weg. Zijn carrière wordt gekenmerkt door hoogte- en dieptepunten, hits, duetten, authentieke keuzes, bijzondere uitstapjes, een veelvoud aan songs en nog een groter aantal liveshows. Inmiddels is Tim als muzikant en componist niet meer weg te denken uit de Nederlandse muziekscene.

Zijn solocarrière begon Tim Akkerman met het ingetogen singer-songwriter album ‘Anno’. Een aantal jaren later zocht hij toch wat stevigere muziek op en sinds het album ‘The Journey’ (2014) werkt Tim hecht samen met zijn vaste band The Ivy League. Het afgelopen coronajaar bracht de band de tijd en ruimte om te focussen op het schrijven van nieuw materiaal. Door middel van een crowdfunding campagne was de productie van het aanstaande album binnen twee weken verzekerd. Het album vertelt over de zoektocht en het vinden van de mooie kanten van het leven, in het bijzonder als het leven sombere tijden laat zien. De gloednieuwe single ‘Silver Linings’ is het eerste signaal van het toekomstige gelijknamige album dat dit najaar gaat verschijnen. Met frisse moed en nieuw materiaal op zak komt Tim Akkerman op 20 november naar Simplon!

Lees minder

Links

Data en tijden

za 20 november 2021 : 19:45 - 23:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 19.50 € 19.50

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

Simplon
Boterdiep 69
9712 LL GRONINGEN
050 3184150
www.simplon.nl
info@simplon.nl

€ 19,50

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader