Tim Fransen - De mens en ik

1 juni, SPOT/Stadsschouwburg in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Muzikaal, filosofisch, geëngageerd en ontzettend grappig In 2014 won Fransen de jury- en publieksprijs van het Leids Cabaret Festival, in 2016 ontving hij de Neerlands Hoop en twee jaar later kwam daar de Poelifinario bij. Dat het lekker gaat met Tim Fransen lijkt ons een understatement. Inspirati...

Lees meer

Muzikaal, filosofisch, geëngageerd en ontzettend grappig

In 2014 won Fransen de jury- en publieksprijs van het Leids Cabaret Festival, in 2016 ontving hij de Neerlands Hoop en twee jaar later kwam daar de Poelifinario bij. Dat het lekker gaat met Tim Fransen lijkt ons een understatement.

Inspiratie genoeg dan ook, want Tim richt zich vooral op de mens, een hoogst eigenaardige diersoort. Een zoogdier weliswaar en een primaat, maar wel een zoogdier dat de stoommachine heeft uitgevonden. En de dick pic. De uitvinder van vaccins én van de waterstofbom. Van beschaving en van complottheorieën. Homo sapiens hebben we onszelf genoemd. De wijze mens. Maar hoe zit nou het precies met die wijsheid? Op komische wijze maakt Tim Fransen ons deelgenoot van zijn worsteling met de mensheid, en zijn eigen gedwongen lidmaatschap daarvan. Tim dus zoals we hem kennen: muzikaal, filosofisch, geëngageerd, geobsedeerd met fallussen (en andere Latijnse woorden) en bovenal ontzettend grappig.

Lees minder

Links

Data en tijden

wo 1 juni 2022 : 20:15 - 21:45

Prijzen

Volwassenen : € 22.50

Waar is het?

SPOT/Stadsschouwburg
Turfsingel 86
9711 VX GRONINGEN
050 3680368
www.spotgroningen.nl
info@spotgroningen.nl

€ 22,50