geannuleerd

Tim Vantol

27 november, Het Bolwerk in SNEEK

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Hij klinkt als de welwillende leider van een goedaardige straatbende of de laatste verantwoordelijke man in deze krankzinnige wereld. Het is rauw, maar rauw zoals de wol in je favoriete trui. Waar Tim Vantol ooit begon als ware hardcore punk-rocker is hij nu beter thuis in de scene van (akoestische...

Lees meer

Hij klinkt als de welwillende leider van een goedaardige straatbende of de laatste verantwoordelijke man in deze krankzinnige wereld. Het is rauw, maar rauw zoals de wol in je favoriete trui.

Waar Tim Vantol ooit begon als ware hardcore punk-rocker is hij nu beter thuis in de scene van (akoestische) folk punk. Zijn geboorteplaats verruilde hij voor een plek aan de voet van de Alpen in het Duitse Berchtesgaden, zo’n 800 meter boven zeeniveau en een hele wereld verwijderd van het hectische stadsleven.

Vanuit deze natuurrijke omgeving schreef hij in alle rust zijn nieuwste album ‘Better Days’. Op het nieuwe album explodeert Tim Vantol zowat van een nieuw gevonden levenslust. Hij heft zijn vuist, huilt naar de maan, stroopt zijn mouwen op en slaakt een triomfantelijke kreet want zijn ‘Better Days’ zijn aangebroken. Tim komt op deze zondagmiddag met voltallige band het dak eraf spelen!

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 27 november 2022 : 15:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 16.00 € 14.00

Waar is het?

Het Bolwerk
Kerkgracht 8
8601 EC SNEEK
0515 431400

€ 16,00