TimBoekToe

17 oktober, De Nieuwe Kolk in ASSEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Yes, Kinderboekenfestival TimBoekToe komt er weer aan! En het belooft weer een prachtige editie te worden. Droom jij ook wel eens over later, over wat voor beroep je zou willen doen? Lijkt schrijver worden je wel wat, wetenschapper, of misschien wil je proberen om een bekende Youtuber te worden? Tij...

Lees meer

Yes, Kinderboekenfestival TimBoekToe komt er weer aan! En het belooft weer een prachtige editie te worden. Droom jij ook wel eens over later, over wat voor beroep je zou willen doen? Lijkt schrijver worden je wel wat, wetenschapper, of misschien wil je proberen om een bekende Youtuber te worden? Tijdens TimBoekToe kan je inspiratie opdoen, je laten meevoeren langs de leukste beroepen en volop fantaseren over later.

TimBoekToe met Dylan Haegens en bekende schrijvers!
Zondag 17 oktober staat DNK in het teken van Kinderboekenfestival TimBoekToe, dit jaar in het thema van de Kinderboekenweek ‘worden wat je wil’. Er wordt groots uitgepakt met optredens, films, meet & greets én een spetterende line-up. Niemand minder dan bekende Youtuber Dylan Haegens maakt zijn opwachting tijdens TimBoekToe. Hij doet een Q&A en vertelt over zijn beroep als Youtuber. Ook staan er bekende schrijvers en illustrators voor je klaar met mooie verhalen, quizzen en workshops. Zo ontmoet je schrijfster van het Kinderboekenweekgeschenk Bette Westera, schrijvers Job van Gelder, Marloes Morshuis, Marlies Slegers en Marc ter Horst. Illustrators Marijke Klompmaker en Mies van Hout zijn ook van de partij met een inspirerend optreden.

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 17 oktober 2021 : vanaf 13:00

Prijzen

Volwassenen : € 7.50
Kinderen : € 7.50 (0 t/m 12 jaar )

Toelichting: Lid Bibliotheek € 5.00.

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

De Nieuwe Kolk
Weiersstraat 1
9401 ET ASSEN
088 0128888
www.dnk.nl
info@dnk.nl

€ 7,50

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader