Tini Kammer en Pieter Coppens

13 mei t/m 18 juli, Woon- en Zorgcentrum De Paasbergen in ODOORN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Keramiek en foto's. Mijn naam is Tini Kammer Sinds 1980 ben ik in aanraking gekomen met pottenbakken door het volgen van cursussen o.a. in Assen en Groningen. Daarnaast heb ik me, samen met een groep, beziggehouden met het ontwikkelen van eigen glazuren. Ook heb ik 10 jaar een shop in shop winkel g...

Lees meer

Keramiek en foto's.

Mijn naam is Tini Kammer
Sinds 1980 ben ik in aanraking gekomen met pottenbakken door het volgen van cursussen o.a. in Assen en Groningen. Daarnaast heb ik me, samen met een groep, beziggehouden met het ontwikkelen van eigen glazuren. Ook heb ik 10 jaar een shop in shop winkel gehad in Exloo.

Ik maak onder andere gebruikskeramiek, gebakken op 1260 graden (Steengoed) maar mijn voorkeur gaat uit naar het maken van vrij werk zoals gedraaide dekselpotten en het werken met plakken klei en het decoreren met glazuur. Verschillende manieren van bakken zoals elektrisch, Raku, open vuur en Pitfire geven een verscheidenheid aan kleuren.Mijn naam is Pieter Coppens en ik woon sinds 2015 binnen Woonwijkcentrum de Paasbergen in Odoorn.
Ik ben bekend met Parkinson en dat is dan ook vaak waar
mensen verbaasd op reageren als ze mijn foto’s zien.
In mijn beweeglijkheid lukt het mij toch vaak om een object
gedetailleerd op de plaat te zetten.
Ik ben van nature van kleins af aan al een bezige bij en daarbij creatief en altijd op zoek naar nieuwe ideeën en mogelijkheden. Fotografie is al een geruime tijd een grote hobby van mij.

De medewerkers binnen de Paasbergen zijn bekend met mijn vele foto’s en hebben mij gevraagd of ik een keer zou willen exposeren.
Het activiteiten team heeft er voor gezorgd dat mijn foto’s door foto Pottjewijd uit Emmen op A3 formaat werden afgedrukt en we hebben deze gezamenlijk ingelijst.
Zo hebben we het mogelijk gemaakt dat ik mijn mooie foto’s mag en kan exposeren tussen andere kunstenaars. De afbeeldingen bestaan uit voornamelijk paddenstoelen, bloemen maar ook oude schuren en dieren.

Deze zijn te bezichtigen in de hal en kantorendeel binnen de Paasbergen in Odoorn en eventueel ook te koop.
De expositie is te bewonderen tot 19 juli.

Lees minder

Data en tijden

vrijdag 13 mei 2022 t/m maandag 18 juli 2022

zondag : 10:00-17:00
maandag : 10:00-17:00
dinsdag : 10:00-17:00
woensdag : 10:00-17:00
donderdag : 10:00-17:00
vrijdag : 10:00-17:00
zaterdag : 10:00-17:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Woon- en Zorgcentrum De Paasbergen
Paasbergen 1
7873 BE ODOORN
0591 519191