Tiny Dussel

5 maart t/m 29 mei, Bezoekerscentrum Ennemaborg in MIDWOLDA

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Expositie van Tiny Dussel met figuratieve olieverf schilderijen, geïnspireerd door het weidse landschap, polders, kwelders en het wad van Groningen. Met veel plezier presenteert Het Groninger Landschap de expositie van Tiny Dussel van der Molen in Het Bezoekerscentrum Ennemaborg. Tiny is opgegroei...

Lees meer

Expositie van Tiny Dussel met figuratieve olieverf schilderijen, geïnspireerd door het weidse landschap, polders, kwelders en het wad van Groningen.

Met veel plezier presenteert Het Groninger Landschap de expositie van Tiny Dussel van der Molen in Het Bezoekerscentrum Ennemaborg.
Tiny is opgegroeid in Borgercompagnie en is nu, samen met haar man woonachtig in Veendam. In haar jeugd tekende en schilderde ze al veel. Door de tijd heen geraakte deze hobby echter op de achtergrond. Totdat ze een aantal jaren geleden de kwasten oppakte, haar oude hobby nieuw leven inblies en weer ging schilderen.
Tiny heeft geen schilder- of tekenlessen gevolgd. Ze heeft zichzelf alles aangeleerd. Haar stijl van schilderen is figuratief. Het liefst werkt ze met olieverf, dit vindt ze het fijnste materiaal om mee te schilderen.
Tiny kan gefascineerd raken door een mooie lucht, de kleuren van de ondergaande zon en het weidse landschap van de polders, kwelders en het wad met zijn drooggevallen zeilschepen. Ze probeert dit op het doek vast te leggen op haar eigen manier.
Inmiddels heeft Tiny een eigen, herkenbare stijl ontwikkeld. Als reactie op haar werk krijgt ze vaak te horen, dat haar schilderijen rust uitstralen.

Lees minder

Data en tijden

za 28 mei 2022 : 12:00 - 17:00
zo 29 mei 2022 : 12:00 - 17:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Bezoekerscentrum Ennemaborg
Hoofdweg 96
9681 AJ MIDWOLDA
0597 551424

gratis