Tip Jar

24 september t/m 25 september, Nijend24 in ANDEREN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Tip Jar - Nijend24LIVE Album opname In navolging van Jason Staal en Edwin Jongedijk gaan we op zaterdag avond 24 -en zondagmiddag 25 september een 3e Nijend24LIVE album opnemen. Dit keer met de folk -& Americana band Tip Jar. Tip Jar is het internationale collectief van muzikale vrienden rond Bart...

Lees meer

Tip Jar - Nijend24LIVE Album opname

In navolging van Jason Staal en Edwin Jongedijk gaan we op zaterdag avond 24 -en zondagmiddag 25 september een 3e Nijend24LIVE album opnemen. Dit keer met de folk -& Americana band Tip Jar.

Tip Jar is het internationale collectief van muzikale
vrienden rond Bart de Win (die u misschien kent als o.a. begeleider van Gerard van Maasakkers, Iain Matthews, Egbert Meijers, Sam Baker, Birds of Chicago of Walt Wilkins) en Arianne Knegt. Tip Jar’s aanstekelijke Americana en de liefde voor Amerikaanse rootsmuziek bracht hen al op legendarische podia als Gruene Hall (Emmylou Harris, Johnny Cash) en Luckenbach (Willie Nelson, Guy Clark) en bezorgde hen een plekje in de line up van diverse festivals in Texas. In de zomer van 2019 tourde Tip Jar in triovorm voor het eerst ook in Engeland.

In eigen land opereert de band vooral in het americana-circuit, maar ze doen het met hun luisterliedjes en de bijbehorende anekdotes ook goed in de intiemere theaterzalen en muziekpodia. Ze traden diverse malen live voor de radio op bij o.a. Met het oog op morgen en in NPO2 Muziekcafé. Tip Jar zoekt de grenzen van de countrymuziek en het singer-songwriter-genre op, gekruid met snufjes jazz en gospel, waardoor hun optreden een afwisselende luistertrip wordt. De stemmen van Bart, Arianne en Harry Hendriks vormen samen de karakteristieke Tip Jar- sound, die uit duizenden herkenbaar is. Eerlijke liedjes over grote en kleine alledaagse dingen die iedereen zal herkennen.

Bart de Win: piano, gitaar, zang
Arianne Knegt: zang
Harry Hendriks: gitaar, ukelele, banjo, zang

Lees minder

Links

Data en tijden

za 24 september 2022 : 20:30

Prijzen

Volwassenen : € 18.00

Toelichting: incl. hapjes en drankjes.

Waar is het?

Nijend24
Nijend 24
9465 TR ANDEREN
06-51511111
www.nijend24.nl