Tis hier geen hotel

6 oktober, De Koornbeurs in FRANEKER

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Cabaret door Ellen Dikker, Dianne Liesker en Hanneke Drenth. Gesmijt met de deuren, muziek tergend hard, continu rotzooi in de badkamer, complete chaos in de slaapkamer; het leven met pubers is nooit saai. Als ouder ga je iedere dag door de emotionele rollercoaster die het puberouderschap met zich ...

Lees meer

Cabaret door Ellen Dikker, Dianne Liesker en Hanneke Drenth.

Gesmijt met de deuren, muziek tergend hard, continu rotzooi in de badkamer, complete chaos in de slaapkamer; het leven met pubers is nooit saai. Als ouder ga je iedere dag door de emotionele rollercoaster die het puberouderschap met zich meebrengt.

Je aanwezigheid als ouder wordt alleen gewaardeerd als je de koelkast op tijd aanvult, een doorlopende pinautomaat wilt zijn en op afroep voor taxichauffeur kunt spelen. In deze voorstelling laten cabaretières Ellen Dikker, Dianne Liesker en Hanneke Drenth op nuchtere en humoristische wijze zien hoe je met een beetje gezond verstand en zonder al te veel kleerscheuren die pubers overleeft. Met veel liefde en geduld. En vooruit, ook met heel veel wijn.

De regie is in handen van Jeroen Woe, bekend van cabaretduo Van der Laan & Woe. De voorstelling is gebaseerd op de populaire website Tishiergeenhotel.nl van Saskia Smith en Martine de Vente.

Lees minder

Links

Data en tijden

wo 6 oktober 2021 : 20:15 - 23:00

Prijzen

Volwassenen : € 25.00

overnachten

Bekijk de hotels en bed & breakfasts in de buurt van het evenement.

Waar is het?

De Koornbeurs
Noord 2
8801 KP FRANEKER
www.theaterdekoornbeurs.nl

€ 25,00

Klantenservice

Heb je een vraag? Wij helpen je graag!
Klik hier om je vraag te stellen

Gerelateerde evenementen

Loader