Titanic de Musical

12 mei t/m 15 mei, MartiniPlaza in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Musical door De Graaf & Cornelissen Entertainment. In april 1912 vertrekt het grootste en meest luxe passagiersschip ter wereld uit de haven van Southampton met bestemming New York. Aan boord 1301 passagiers en 941 bemanningsleden. Onwetend van het lot dat hen wacht. Wat begon als een reis vol toek...

Lees meer

Musical door De Graaf & Cornelissen Entertainment.

In april 1912 vertrekt het grootste en meest luxe passagiersschip ter wereld uit de haven van Southampton met bestemming New York. Aan boord 1301 passagiers en 941 bemanningsleden. Onwetend van het lot dat hen wacht. Wat begon als een reis vol toekomstdromen, romantiek en luxe, ontaardt in een strijd met het water.

Droom mee met de derdeklaspassagiers over een nieuw leven in Amerika en zie hoe de eersteklaspassagiers zich wentelen in grenzeloze luxe. Maak kennis met reder Ismay die geschiedenis wil schrijven maar tegelijkertijd kapitein Smith tot wanhoop drijft en ontwerper Andrews die beseft dat hij een kapitale ontwerpfout maakte.

Met meer dan 800 voorstellingen op Broadway behoort TITANIC de Musical tot de grootste musicalsuccessen van het afgelopen decennium. 25 jaar na de première van Titanic op Broadway komt de musicalhit en winnaar van Tony Awards voor Beste Musical terug naar Nederland. In 2002 was Titanic de musical de eerste grote musicalproductie in MartiniPlaza Theater. Precies 20 jaar later is het mogelijk om de musicalproductie opnieuw te beleven. Reis mee en beleef een onvergetelijke avond uit in MartiniPlaza Theater!

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 15 mei 2022 : 14:00 - 15:30

Prijzen

Volwassenen : € 46.70

Toelichting: prijs afhankelijk van gekozen rang.

Waar is het?

MartiniPlaza
Leonard Springerlaan 2
9727 KB GRONINGEN
050 5222777
www.martiniplaza.nl
info@martiniplaza.nl

€ 46,70