Titus & Fien Winterrevue

26 december, ATLAS Theater in EMMEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

De Titus & Fien Winterrevue is een echte winterse familieshow vol oliebollen, kerstversiering en natuurlijk gezelligheid! Het populaire, groene duo Titus en Fien, bekend van vele sprookjesvoorstellingen, komt in de kerstvakantie naar het ATLAS Theater met een eigen, te gekke winterrevue! In deze gl...

Lees meer

De Titus & Fien Winterrevue is een echte winterse familieshow vol oliebollen, kerstversiering en natuurlijk gezelligheid!

Het populaire, groene duo Titus en Fien, bekend van vele sprookjesvoorstellingen, komt in de kerstvakantie naar het ATLAS Theater met een eigen, te gekke winterrevue! In deze gloednieuwe show vol grappen, sketches en een spectaculair live orkest weet het komische duo ervoor te zorgen dat de hele zaal keer op keer dubbel ligt van het lachen. De Titus & Fien Winterrevue wordt een onvergetelijke, hilarische show, met een winters thema!

Hé oliebol! Zet je schrap want met Titus en Fien wordt het gegarandeerd lachen, gieren en brúllen. Titus en Fien bereiden zich voor op de feestdagen, maar natuurlijk gaat dat niet vanzelf. Waar Fien voornamelijk bezig is met lekker eten, kan Titus het niet laten om de leukste grappen uit te halen.

De Titus & Fien Winterrevue is een echte winterse familieshow vol oliebollen, kerstversiering en natuurlijk gezelligheid! Met een prachtig decor, live orkest, grote hits, hilarische sketches en grappen en grollen, is deze voorstelling een heerlijk uitje voor de hele familie!

Ga met Titus & Fien op de foto!
Trek je meest feestelijke, gekke en natuurlijk groene kleding uit de kast, want Titus en Fien roepen alle bezoekers op om ‘Groen & Gek’ verkleed te komen naar de voorstelling. Uiteraard komen Titus en Fien na afloop van de voorstelling naar de foyer van het theater om met jou op de foto te gaan!

Deze voorstelling wordt om 13.30 & 16.00 uur gespeeld!

Lees minder

Data en tijden

ma 26 december 2022 : 13:30 - 15:00

Prijzen

Volwassenen : € 25.00

Waar is het?

ATLAS Theater
Raadhuisplein 100
7811 AP EMMEN
0591 850 856
www.atlastheater.nl
info@atlastheater.nl