Tobi Kooiman - Best Of

24 november, Theater de Winsinghhof in RODEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Tobi Kooiman is cabaretier, stand-up comedian, wiskundige en stoïcijn. Hij probeert met zijn gevoel voor logica levensvraagstukken en alledaagse kwesties te tackelen, ziet (non-)causale verbanden en ontrafelt statistiekmisbruik. Helder toch? Op het podium wel; daarbuiten brengt het hem steevast in...

Lees meer

Tobi Kooiman is cabaretier, stand-up comedian, wiskundige en stoïcijn.

Hij probeert met zijn gevoel voor logica levensvraagstukken en alledaagse kwesties te tackelen, ziet (non-)causale verbanden en ontrafelt statistiekmisbruik. Helder toch? Op het podium wel; daarbuiten brengt het hem steevast in wonderlijke situaties. Hij neemt op de koop toe dat het publiek ongegeneerd door zijn verhalen heen lacht.

‘’Tobi Kooiman strooit met een spervuur aan grappen, die bijna allemaal raak zijn. (…) Een waar feest voor de theaterbezoeker.” Aldus de jury van Cameretten. Een uitverkocht Luxor Theater bekroonde hem dan ook met de Publieksprijs, en NRC roemde zijn "talent voor een coherent verhaal, slimme grappen en opvallende redeneringen."

De Volkskrant tipte hem als één van de drie grootste comedytalenten van 2021, het jaar waarin zijn eerste solovoorstelling, ‘Best Of’, in première ging en meteen ????? van cabaret.nl kreeg – dat was sinds 2019 niet meer voorgekomen!

Lees minder

Links

Data en tijden

do 24 november 2022 : 20:15

Prijzen

Volwassenen : € 18.50

Waar is het?

Theater de Winsinghhof
Brink 10
9301 JL RODEN
050 5014020
www.theaterroden.nl
kassa@theaterroden.nl