Togo All Stars

28 januari 2023, Vera in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Togo All Stars komt terug met traditionele voodoo-ritmes en moderne afrofunk en gaan er weer een mooi feestje van maken! In 2018 stond Togo All Stars in VERA tijdens een legendarische editie van LOFT. Nu komen ze terug met hun traditionele voodoo-ritmes en moderne afrofunk en gaan er weer een mooi ...

Lees meer

Togo All Stars komt terug met traditionele voodoo-ritmes en moderne afrofunk en gaan er weer een mooi feestje van maken!

In 2018 stond Togo All Stars in VERA tijdens een legendarische editie van LOFT. Nu komen ze terug met hun traditionele voodoo-ritmes en moderne afrofunk en gaan er weer een mooi feestje van maken!

Togo en buurland Benin worden gezien als het hart van voodoo cultuur, een belangrijke kern in de muziek van Togo All Stars. Voodoo gaat om de muziek waar elke god een eigen ritme en chants heeft, waar goed en slecht, man en vrouw samen worden gebracht en een entiteit vormen. Het een kan niet zonder het ander. Togo All Stars zou er dan niet zijn zonder de vrouwelijke sterren van de band: Agbolotovi Sexy en Dodji Alice.

Door de jaren heen hebben ze een uitzonderlijke reputatie opgebouwd, en zijn vol enthousiasme ontvangen op festivals en podia als North Sea Jazz Festival, Down the Rabbit Hole en Paradiso.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 28 januari 2023 : 20:30 - 23:00

Prijzen

Volwassenen : € 15.00

Waar is het?

Vera
Oosterstraat 44
9711 NV GRONINGEN
050 3134681
http://www.vera-groningen.nl

€ 15,00