Tommy Castro & The Painkillers

11 september, Poppodium Iduna in DRACHTEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Tommy Castro is geen onbekende in de blueswereld. Hij is zesvoudig blues music award-winnaar, heeft duizenden concerten gespeeld en wordt geroemd om zijn glorieuze mix van soulvolle vocalen en blues-rock gitaarspel. Op zondag 11 september komt de Amerikaan met zijn band naar Drachtster poppodium Idu...

Lees meer

Tommy Castro is geen onbekende in de blueswereld. Hij is zesvoudig blues music award-winnaar, heeft duizenden concerten gespeeld en wordt geroemd om zijn glorieuze mix van soulvolle vocalen en blues-rock gitaarspel. Op zondag 11 september komt de Amerikaan met zijn band naar Drachtster poppodium Iduna dat die dag om 15:00 haar deuren opent voor het publiek.

Sinds 2012 vormt Tommy samen met The Painkillers een energieke funky bluesmachine. Zonder al teveel poespas staan Castro en zijn Painkillers garant voor een fenomenale live show. Dat het viertal niks van grenzen tussen genres wil weten laten ze duidelijk horen op het laatste studioalbum ‘Stompin’ Ground’ waar de funk, soul en R&B letterlijk tussen alle noten doorsijpelt gecombineerd met een ferme ritmesectie en heerlijke blazers en keys. Vorig jaar bracht Castro met The Painkillers nog het live-album Killin’ it Live uit, waar Tommy tevens laat horen hoe hij zijn rauwe soulvolle stem moeiteloos afwisselt met gierende gitaarsolo’s; dat zal tijdens zijn show in Iduna niet anders zijn!

Lees minder

Links

Data en tijden

zo 11 september 2022 : 15:00 - 18:00

Prijzen

Normaal Voorverkoop
Volwassenen : € 22.50 € 20.00

Voorverkoop: https://iduna.nl/event/tommy-castro-the-painkillers/.

Waar is het?

Poppodium Iduna
Oliemolenstraat 16
9203 ZN DRACHTEN
0512 522650
www.iduna.nu
pr@iduna.nu