Ton Dubbeldam

14 oktober t/m 10 december, Roesd - Giclée Shop in TOLBERT

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Hoogwaardige Giclée kunstreproducties van schilderijen van Ton Dubbeldam. Een compleet eigen stijl door een combinatie van realisme, impressionisme en pointillisme. Ton Dubbeldam heeft een geheel eigen stijl ontwikkeld met een combinatie van realisme, impressionisme, pointillisme en luminisme. Hij ...

Lees meer

Hoogwaardige Giclée kunstreproducties van schilderijen van Ton Dubbeldam. Een compleet eigen stijl door een combinatie van realisme, impressionisme en pointillisme.

Ton Dubbeldam heeft een geheel eigen stijl ontwikkeld met een combinatie van realisme, impressionisme, pointillisme en luminisme. Hij schildert een wereld vol vorm, kleur en licht in een aangenaam ritme. Figuratief en abstract tegelijkertijd. De versmelting van deze twee tegenpolen heeft Dubbeldam na jarenlang experimenteren en gestaag doorwerken tot zijn handelsmerk gemaakt. Het is deze specifieke stijl die de visuele wereld verbindt met zijn eigen beleving.
De onderwerpkeuze is divers; noordelijk licht versus het warme en kleurrijke Mediterrane licht, maar ook het extravagante leven van de rich & famous versus het intieme licht in de natuur.

Een Giclée is een kunstreproductie die in bijna niets onderdoet voor het origineel, behalve dan dat ze een stuk betaalbaarder is. Zo vormen Giclées het perfecte alternatief voor een origineel schilderij. De Giclées worden gemaakt in een beperkte oplage en zijn maar liefst 75 jaar kleurecht. De ingelijste Giclées die u koopt bij Roesd worden geleverd met een, door de kunstenaar gesigneerd certificaat van echtheid.

Lees minder

Links

Data en tijden

za 10 december 2022 : 10:00 - 17:00

Prijzen

Volwassenen : Gratis

Waar is het?

Roesd - Giclée Shop
De Holm 34
9356 VB TOLBERT
0594 549707
www.roesd.nl
post@roesd.nl