Toneelclub De Vriendenkring - Alle ballen op Bertha

25 november t/m 26 november, Dorpshuis De Bult in TER IDZARD

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Toneelclub De Vriendenkring staat na 2 jaar weer op de planken. Het blijspel “Alle ballen op Bertha” is uitgezocht, de rollen zijn verdeeld en Nelie Winter is dit jaar onze regisseur. We spelen een heerlijk blijspel waarbij alles fout gaat wat maar fout kan gaan. Want in het verlopen café “De Warm...

Lees meer

Toneelclub De Vriendenkring staat na 2 jaar weer op de planken.

Het blijspel “Alle ballen op Bertha” is uitgezocht, de rollen zijn verdeeld en Nelie Winter is dit jaar onze regisseur. We spelen een heerlijk blijspel waarbij alles fout gaat wat maar fout kan gaan.

Want in het verlopen café “De Warme Bal” ruikt het naar oud frituurvet en is eten bij Bertha Wolters is niet bepaald een genoegen. Zij raakt volkomen in paniek als zij binnen 24 uur haar sjofele kroeg om moet toveren tot een prachtig restaurant, want haar rijke neef heeft zijn bezoek aangekondigd. Om van hem geld te krijgen voor haar kroeg, heeft Bertha hem jaren geleden verteld dat ze een goedlopend, zeer exclusief restaurant heeft. Wat ze echter heeft, is een verlopen kroeg met weinig klanten.

Met de diverse typetjes, in het zogenaamde exclusieve restaurant, breekt de chaos helemaal uit. De uitvoeringen zijn op vrijdag 25 en zaterdag 26 november in Dorpshuis “De Bult”, Ter Idzard, om 20:00 uur. Reserveren hoeft niet maar kom op tijd want vol is vol. In de pauze zijn er prachtige prijzen te winnen en op zaterdag is er LIVE muziek!

Lees minder

Data en tijden

vr 25 november 2022 : 20:00

Waar is het?

Dorpshuis De Bult
Idzardaweg 47
8476 EN TER IDZARD