Tony Neef en Eric Reddet - Pavarotti meets Alberti

2 februari 2023, Theater de Winsinghhof in RODEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

Als de jonge Luciano Pavarotti tijdens één van zijn eerste buitenlandse tournees Amsterdam aandoet, grijpt operaliefhebber Willy Alberti zijn kans om de Italiaanse ster in levenden lijve te zien. In dit theaterconcert zingen ze hun hits met en voor elkaar. Als de jonge Luciano Pavarotti tijdens één ...

Lees meer

Als de jonge Luciano Pavarotti tijdens één van zijn eerste buitenlandse tournees Amsterdam aandoet, grijpt operaliefhebber Willy Alberti zijn kans om de Italiaanse ster in levenden lijve te zien. In dit theaterconcert zingen ze hun hits met en voor elkaar.
Als de jonge Luciano Pavarotti tijdens één van zijn eerste buitenlandse tournees Amsterdam aandoet, grijpt operaliefhebber Willy Alberti zijn kans om de Italiaanse ster in levenden lijve te zien. Alberti wordt totaal omvergeblazen door Pavarotti. Terwijl de zenuwen door zijn lijf gieren, spreekt hij hem aan. Wat volgt is een dialoog tussen twee emotionele zangers met een groot hart voor de opera en het levenslied.

In dit theaterconcert zingen ze hun hits met en voor elkaar. Hun overeenkomsten zijn veelbetekenend. Beiden groeiden op in armoede. En hadden een vader die hen de liefde voor muziek bijbracht en hen stimuleerde om een carrière in de muziek te zoeken.

De voorstelling is gebaseerd op de (naar verluidt op waarheid gebaseerde) ontmoeting tussen de twee zangers na afloop van het concert dat Pavarotti in 1978 in Amsterdam gaf.

Luciano Pavarotti: Eric Reddet
Willy Alberti: Tony Neef

piano, gitaar: Thijs Borsten
accordeon: Gert Wantenaar
contrabas: Jasper Somsen

Lees minder

Links

Data en tijden

do 2 februari 2023 : vanaf 20:15

Prijzen

Volwassenen : € 21.00

Waar is het?

Theater de Winsinghhof
Brink 10
9301 JL RODEN
050 5014020
www.theaterroden.nl
kassa@theaterroden.nl