TOPS

3 juni, Vera in GRONINGEN

Inloggen

Log in om je favoriete evenementen en gekochte tickets op te slaan in je VanPlan account.

Registreren VanPlan

Nog geen account? Maak je VanPlan account aan

Account aanmaken
Ga terug naar de homepagina

De uit Montreal afkomstige weirdo-pop band TOPS komt voor het eerst naar VERA. Ja, nu pas voor het eerst want de show in oktober 2020 kon door de bekende omstandigheden geen doorgang vinden. Daarom hebben we er nu natuurlijk des te meer zin in om de band op 3 juni voor het eerst te mogen bewonderen!...

Lees meer

De uit Montreal afkomstige weirdo-pop band TOPS komt voor het eerst naar VERA. Ja, nu pas voor het eerst want de show in oktober 2020 kon door de bekende omstandigheden geen doorgang vinden. Daarom hebben we er nu natuurlijk des te meer zin in om de band op 3 juni voor het eerst te mogen bewonderen!

TOPS werd in 2011 opgericht toen song-writing duo David Carriere en Jane Penny besloten om hun krachten te bundelen met drummer Riley Fleck. Sinds 2017 heeft Marta Cikojevic zich bij de band gevoegd als toetsenist. Vanuit dezelfde scene waar Doldrums, Grimes en Mac DeMarco uit ontsprongen brachten ze hun debuut LP ‘Tender Opposites’ uit op Arbutus Records.

Hun teller staat inmiddels op drie albums met de vierde onderweg. Hun nieuwste nummer ‘I Feel Alive’ (tevens de albumtitel), als voorbode op het nieuw te verschijnen album, is eind januari uitgekomen.

Lees minder

Links

Data en tijden

vr 3 juni 2022 : 21:00 - 0:00

Prijzen

Volwassenen : € 9.00

Waar is het?

Vera
Oosterstraat 44
9711 NV GRONINGEN
050 3134681
http://www.vera-groningen.nl

€ 9,00